• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cipele Džimi Ču od 1.000 dolara pukle nakon što ih je nosila svega 5 minuta: "Šta mi plaćamo toliko?"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bila je uverena da kupovina luksuzne robe garantuje da će imati neku dugovečnost

  • 0
michaela rose Printskrin: TikTok/michaelarose123

Mihaela Dante (26) nikada ranije, pre svog venčanja, nije kupovala luksuzne proizvode, ali je odlučila da je njen veliki dan dobar izgovor da potroši neku paricu više - na štikle.

- Shvatila sam da više neću da moći da obučem svoju haljinu, ali ću svakako moći da obujem cipela koje mogu da nosim za godišnjice i posebne prilike. Ili želim da se osećam lepo - rekla je za ova nevesta iz Bej Erije, u SAD, čije venčanje je zakazano za 20. jula, kako prenosi "Business Insider": - Bila sam uverena da kupovina luksuzne robe garantuje da će imati neku dugovečnost.

Dante otkriva da se premišljala o cipelama nekoliko različitih vrhunskih dizajnera, jer je tražila štikle prilično određene visine, dok se u aprilu nije odlučila za savršen par čuvenog Džimi Čua.

Ipak, njena sreća je bila je kratkog daha, jer su se njene cipele raspale pre venčanja, što je otvorilo vrata jednonedeljnog frustrirajućeg iskustva sa osobljem iz prodavnice.

@michaelarose123 I would like to say that with everything happening in the world this is really such a privileged problem to have, but regardless jimmy choo is selling such expensive product that i really dont think there is any excuse for something to be clearly not made with integrity, and for a situation not to be handled with grace by the store. Do better jimmy choo. #jimmychoo @Jimmy Choo ♬ original sound - michaelarose123

Cipele "Aurelie 65" koje je Dante odabrala bile su visoke 65 milimetara, napravljene od lakirane kože i imale su šiljasti vrh. Remen sa biserima na vrhu cipele upotpunio je izgled, za koji Dante kaže da joj se dopao jer njena venčanica ima biserne detalje. Takođe je rekla da je iznenađena koliko su cipele udobne.

Ovo zadovoljstvo ju je koštalo 995 dolara, što nakon poreza iznosi 1.085,95 dolara.

Kako kaže u svom Tik Tok videu, jedva da ih je izvadila iz kutije nakon što ih je kupila. Međutim, u junu ih je ponela na probu venčanie kako bi se uverila da je haljina porubljena do visine njenih potpetica. Dok ih je izuvala primetila je da je koža pocepana u pregibu vrha na prednjoj strani jedne cipele. Nosila ih je manje od pet minuta, pa je bila zabrinuta da neće izdržati celo venčanje.

Prvo je pokušala da reši problem telefonom, pozivajući lokaciju Džimi Ču gde je kupila cipele, ali osoba koja joj se javila rekla joj je da je u pitanju „normalnim habanjem“, ne shvatajući da buduća mlada još praktično i nije nosila cipele.

Kada je otišla u prodavnicu rečeno joj je da ne mogu ništa da učine jer ih je "tehnički nosila", ali su nekako pristali da joj zamene. Kada su otvorili novi par, ostali su zatečeni da su i druge cipele - pokvarene, jer je žica koja je držala bisere bila otkačena na jednoj strani jedne od cipela.

- U tom trenutku mi je bilo mučno u stomaku jer sam pomislila šta mi to plaćamo kada kupujemo luksuzne predmete? - primećuje ova mlada i dodaje: - Osećala sam se prilično glupo što sam to uradila i na prvom mestu. Mislila sam da postoji garancija za dizajnerske predmete. Ali dizajnerska roba ne znači da će izdržati i trajati duže od nedizajnerskog predmeta.

Dante je na kraju dobila povraćaj novca.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ispovest komšije obućara Cvetka: "Čuvao je obuću staru 20 godina, u slučaju da se neko po nju vrati"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota