• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena sa najlepšom kožom, bez bora ili fleka, otkrila svoju tajnu: Dita fon Tiz (51) ima besplatan savet za sve

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žrtvovala je udoban san zbog lepote!

  • 1
Dita fon Tiz Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda burleske Dita fon Tiz otkrila je tajnu održavanja svoje kože gotovo besprekornom u 51. godini, a ne podrazumeva ni botoks ni filere.

Osim što je njeno ime sinonim za seksepil, Dita je poznata i po jako svetlom tenu, koji godinama održava. U podkastu voditeljke Bani, na pitanje o rutini nege kože, diva senzualnog plesa se nije ustručavala da podeli besplatan, a zlata vredan savet kojim se godinama služi kako bi sprečila da joj se igde pojave bore.

- Znam da ovo niko ne želi da čuje, ali volela bih da mi je neko rekao kako je dobro da spavaš na leđima kada sam bila mlada -  započela je.

Plesačica je sama naučila kako da sve vreme spava na leđima pre četiri godine i rekla je da je nova promena u rutini učinila čuda na njenoj koži. Zvezda je otkrila zašto joj je bilo važno da napravi ovu malu promenu u svojoj rutini.

@xomgitsbunnie Could you do this? The Iconic QUEEN comes by the podcast this week! Drops Wednesday 🎙️ 👱‍♀️ #ditavonteese ♬ original sound - Bunnie Xo 🪄

Ležanje na leđima pomaže u sprečavanju bora na licu i grudima jer koža više nije izložena satima "gužvanja" zbog položaja tela i čaršava ili ćebadi. Ako uhvati sebe u toku noći da je ipak lice naslonila na jastuk, ponovo se vraća u položaj koji čuva izgled kože lica.

- Ovo se odnosi i na kožu oko našeg dekoltea, tako da spavanje na boku sa prekrštenim rukama podstiče nabore i bore između grudi.

Ta "jedna bora ispod očiju", kako Dita kaže u podkastu nastala je kada je spavala direktno licem na jastuku.

Dita takođe religiozno koristi kremu za sunčanje svaki put kada izađe napolje. Ona zna koliko je to važno za samu strukturu kože, osim toga što ne voli da pocrni. Njena bela koža je njen zaštitni znak, pored crne kose i crvenog karmina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li ispravno koristite kremu za sunčanje?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mira

    16. jul 2024. | 17:03

    Glupost ! Nema bora sto spava na ledjima ! Ma nije se dobro nasekirala u zivotu, pa genetika, nega...

    Podelite komentar