• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

O njoj se na Vimbldonu priča više nego o igračima: Ko je lepotica i modna ikona koja ljubi Amerikanca Frica?

Vreme čitanja: oko 4 min.

Čini se da je misija Morgan Ridl da učini da tenis budu ponovo "kul" u SAD

  • 0

Tejlor Fric je najbolje rangirani američki muški teniser i trenutno je na vrhuncu nakon što se plasirao u četvrtfinale turnira u Vimbldonu 2024.

Fric je 13. na ATP svetskoj rang listi i svaka mu čast!

No, kada se uključite u meč Tejlora Frica, nemoguće je da ne vidite plavušu bombastičnog izgleda kako sedi u loži. Ta devojka je Morgan Ridl, influenserka i devojka teniske zvezde, sa kojom je u vezi od 2020.

Drugu godinu zaredom, Morgan je u partnerstvu sa samim Vimbldonom i ona je voditeljka originalnog serijala pod nazivom "Wimbledon Threads", u kojoj intervjuiše prisutne o ​​izboru njihovih ansambala za kultni sportski događaj, a istovremeno daje gledaocima uvid iza kulisa Vimbldona.

Čini se da je misija Morgan Ridl da učini da tenis budu ponovo "kul" u SAD - i to dokazuje "Gugl" pretraga njenog imena, pa odmah zatim i njenog dečka, a nacionalni mediji izveštavaju o svakom njenom onlajn i oflajn koraku na Vimbldonu.

Kasno u ponedeljak, nakon što je Fric pobedio Aleksandra Zvereva za plasman u četvrtfinale, tabloidi su došli do zaključka da je Ridl prekršila neka nepisana pravila pristojnosti i da Zverev nije bio zadovoljan navijanjem Fricovog tima.

- Njegov tim izuzetno poštujem. Mislim da su njegov trener, fizioterapeut, takođe njegov drugi trener, izuzetno vredni poštovanja. Mislim da postoje neki drugi ljudi koji su možda u loži, a koji možda nisu iz sveta tenisa...

Uprkos njegovim komentarima, Zverev je pojasnio da nije imao problema sa samim Fricom i da je "Tejlor sjajan momak".

Za vreme meča Morgan je podelila niz priča na "Instagramu", a i nakon Fricove pobede nad Aleksandrom Zverevim, pa ih je onda odjednom obrisala. Priče su izazvale tračeve da su to "podsvesni udarci na Zvereva", a Morgan Ridl je samo rekla da je to sve "nesporazum".

- Što se tiče mojih jučerašnjih priča… Skinula sam ih čim sam uvidela nesporazum i koliko su mediji postali nesrazmerni. Nije se radilo o bilo čemu što se dogodilo van teniskog terena i nema zla krvi između bilo koga. Super sam ponosna na Tejlora i jučerašnji meč, hvala publici na podršci i radujem se sutrašnjem danu - napisala je.

A ovaj događaj će samo pojačati pažnju usmerenu ka Morgan - sve oči i kamere biće uprte u nju kada uđe u ložu Frica za četvrtfinalni meč protiv Lorenca Musetija danas. Nijedan Amerikanac nije osvojio ovaj turnir od 2000. godine kada je Pit Sampras osvojio svoju sedmu titulu na travi.

Prošla je 21 godina (Endi Rodik, Otvoreno prvenstvo SAD 2003.) otkako je američki teniser osvojio veliku titulu.

Dok je pritisak na Tejloru Fricu da što bolje odigra meč, njegova devojka će se potruditi da sve oči budu uprte u nju. A to će se pobrinuti američki mediji.

Šta oblači ova modna ikona na turniru gde vladaju posebna pravila?

S obzirom na to da Vimbldon poštuje i zahteva određenu svedenu estetiku, Morgan se dobro pripremila i birala svoje najbolje komade, naravno prilagođene pravilima.

Ona je u svom autorskom tekstu za "Tatler" napisala da su jagode i krema njen omiljeni deo Vimbldona i da se na turniru u proseku godišnje pojede 34,8 tona jagoda. Znajući to, "maskirala se" u jagodu, obukavši vintidž "šanel" izgled iz 2008. godine, koji je njena stilistkinja nabavila u Londonu. Haljina crvenog printa, bele sandale sa vrlo niskom petom i klasična bela torba. Iako haljina celom dužinom spreda ima veliki šlic i može se nositi na raznorazne načine, Morgan je morala da bude zakopčana "do grla".

Kad je Vimbldon, valja se pripremiti i za kišu, pa je stilska igra dignuta na viši nivo, jer se loše vreme i raspoloženje mogu razvedriti samo dobrim stajlingom. Plisirana suknja i duži sako - krem i bela - sinonimi za Vimbldon estetiku, za odličan "classy" izgled.

A onda su usledili slojevi, nešto što smo kod Jelene Đoković viđali u Parizu. Ceo "Miu Miu" izgled se kod Morgan sastojao iz košulje sa kragnom, džempera, jakne, dužih čarapa do gležnjeva i sve popularnijih lakovanih cipelica.

- Svake godine kada sam na Vimbldonu, uvek imam jedan dan kada biram klasičnu belu haljinu, inspirisanu izgledom Kejt Midlton na centralnom terenu iz 2012. Ovaj komad je od "Stauda" i može poslužiti kao haljina ili skraćeni kaput - napisala je Morgan i nonšalantno pomenula Kejt Midlton, ženu čija se pojava i stajling željno iščekuju na ovom turniru.

Kada su sve ove kombinacije u pitanju, to šta stoji iza celog misaonog procesa, kao i kako Morgan osmišlja autfite i aksesoare, ona deli na svim svojim društvenim mrežama.

Njeno najslađe izdanje? Svakako roze-beli kompletić u "barbi" stilu! Pa ako vam je "barbi" priče bilo malo, sa trudnom Margo Robi priča se ne završava!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota