• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi se dive prirodnoj lepoti Jelene Rozge, a on joj je našao mane: "Bila bi lepša kada bi malo smanjila nos"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena nije dozvolila da je ovo na bilo koji način uruši samopouzdanje, pa je u brigu o svom izgledu uključila sve sem estetske korekcije

  • 0
Jelena Rozga Foto: Instagram/rozgajelenaofficial

Negovana plava koža, čuvan i održavan beo ten, vitka linija i zdrave navike - esencija su lepote Jelene Rozge. Pevačica koju obožavaju širom regiona nikada nije krila šta joj to pomaže da godinama izgleda kao da je vreme stalo za nju.

Jednom prilikom je otkrila da je imala problem sa štitastom žlezdom, koja joj ne dozvoljava da se ugoji, pa je to zapravo razlog zbog čega uvek ima istu kilažu.

Važnu ulogu u mladolikom izgledu i savršenoj liniji takođe ima i genetika, pa je ona zahvalna prirodi što je bila prema njoj darežljiva.

Iako je lepota subjektivna stvar, Jelena je ni manje ni više od doktora dermatologa čula neke stvari o svom izgledu koje se ne bi svidele nijednoj ženi.

- Zbog moje mame nikada nisam imala estetske korekcije. Rekla bi mi: "Ćeri šta si to napravila od sebe?". Kada sam 1996. godine počela da pevam u "Magazinu", tada sam krenula da se šminkam. Imala sam strašne alergije po očima, usnama... Jedan dermatolog koji je poznat u Splitu rekao mi je mami, pošto mi je propisao lekove, masti: "Lepa je, ali bi bila lepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši". Ona mu je samo na to rekla: "Gospodine, doviđenja" - ispričala je anegodotu Rozga u razgovoru za "Blic".

Jelena nije dozvolila da je ovo na bilo koji način uruši samopouzdanje, pa je u brigu o svom izgledu uključila sve sem estetske korekcije. Ona je napomenula da za nju veliku važnost u nezi kože ima disciplina i da žena sebi ne sme da dozvoli nikada da u krevet ode sa šminkom.

Osim toga, ona kaže da je najvažnije da se prvenstveno svaka žena bavi svojim zdravljem, a tek onda dolazi nega i lepota.

Ona je za "Lepotu i zdravlje" objasnila svoju rutinu:

- Ujutru očistim lice nekom od svojih omiljenih umivalica, potom nanesem serum ili hidratantnu kremu, zatim onu za područje oko očiju, jer tu je koža najtanja, pa samim tim zahteva i intenzivniju negu. Na kraju, obavezan je SPF, pa tek potom sledi šminkanje. Uveče detaljno očistim lice mlekom za uklanjanje mejkapa. Nakon toga, nekad samo nanesem hidratantnu kremu kako bih pustila kožu da diše, dok je povremeno počastim serumom na bazi hijaluronske kiseline.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota