• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Margot Robi pokazala trudnički stomačić na tribinama Vimbldona: Izgleda prekrasno u haljini na tufnice

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo pojavljivanje glumice nakon saopštenja da očekuje bebu i to na meču Novaka Đokovića

  • 0
Margo Robi Danil Medvedev - Karlos Alkaraz Foto: Tanjug/AP

Svega nekoliko dana nakon što je otkrila svoju trudnoću, Margot Robie pokazala je i svoj novi trudnički stil na meču Vimbldona 2024. Australijska glumica stigla je u londonski "All England Club" na čuveni Vimbldon, sa suprugom Tom Akerlijem. Budući roditelji su evidentno izašli su na teniski dejt, a fotografisani su kako se ljube i razmenjuju nežnosti na tribinama.

Na Vimbldonu se inače pojavila da podrži meč našeg teniskog asa Novaka Đokovića.

Robi izgleda preslatko odevena u izvrsno krojenu, drapiranoj, asimetričnoj haljini na tufne od brenda "Alaia". Svoj stajling je dopunila udobnim crnim kožnim sandalama, i fantastičnom torbom i naočarima koji su iz iste modne kuće.

Ali, ipak, ukras svih ukrasa je njen stomačić koji se već uveliko nazire ispod tačkastog dezena njene letnje trudničke haljine. Glumica naprosto sija.

Robi i Akerli su saopštili tokom vikenda da očekuju svoje prvo dete, a mediji su preneli da su oboje izuzetno uzbuđeni jer su već neko vreme priželjkivali porodicu.

- Porodica im oboje znači mnogo, i oni su u ranoj fazi njihove veze znali da je roditeljstvo nešto što su zaista želeli - saopšteno je iz poverljivih izvora blizak paru: - Neko vreme su to držali u tajnosti, ali su srećni što su vesti izašle.

Akerli i Robi upoznali su se 2014. dok su radili na Suite Francaise. Venčali su se u decembru 2016. U junu 2016. Robi je rekla za Dejli telegraf da se nada da će na kraju zasnovati porodicu, ali je prvo dala prednost karijeri.

- Želim tonu dece. Pa, možda ne previše - ispravila se uz smeh: - Odrasla sam u četvoročlanoj porodici dece, tako da to zvuči kao dobar broj. Videćemo šta će se desiti. Znam da će mi, kada budem imala decu, ona biti prioritet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ispali stomaci, tilovi sa mature: Glumice na crvenom tepihu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota