• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Torba Kejt Midlton više ne može da se kupi: Rasprodata je

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubičasta haljina modne kuće "Safiyaa" donela je kroj koji je pojam stila neodoljive princeze

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton je konačno tu! To je misao koja je pratila njeno prisustvo na Vimbldonu, posle duže pauze i brige oko zdravstvenog stanja. Posle pojavljivanja na proslavi kraljevog rođendana, dugoočekivana je na Vimbldonu zablistala u velikom stilu. Ljubičasta haljina modne kuće "Safiyaa" donela je kroj koji je pojam stila neodoljive princeze.

"Bezvremenski, šik, po meri". To je opis "Safiyaa" haljina, koje slave ženstvenost i sve ono što ženu čini lepom, sa samopouzdanjem. Upečatljive siluete u luksuznim tkaninama i bogatim bojama spojene su sa zanatskim umećem da bi se stvorila kolekcija za dan do noć. Tako oni opisuju svoj brend, a haljina za Kejt, naravno, rađena je po meri. Kreacija košta 1.295 funti, a kako je zamišljeo da stoji, dovoljno je da pogledate Kejt Midlton.

Kejt Midlton Foto: John Walton/PA via AP)

Princeza je uz ovu haljinu ponela malu kožnu nežnoroze torbu "LK Bennett", koja košta 122 funte. Princeza je torbu već nosila, tokom sastanka okruglog stola za rane godine sa prvom damom SAD Džil Bajden 2021, a kako piše "katemiddletonstyle.org", torba u ovoj boji više ne može da se kupi, rasprodata je.

Komad je inspirisan 1960-im, a kreator ga je nazvao „malim po veličini, ali velikim stilom“. Ima ručku za hvatanje, kaiš koji se može ukloniti, metalnu toku zlatne boje i lepe detalje.

Celokupna kombinacija Kejt Midlton je bila više nego uspešna, a raspoloženje koje je princeza donela na teren iskazivo je samo osmesima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota