• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šeron Stoun rekreirala scenu prekrštanja nogu iz "Niskih strasti": Zbog nje se kajala i izgubila starateljstvo

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je uspela u svojoj nameri? Ne baš...

  • 0
Šeron Stoun, film Niske strasti Foto: Profimedia/FilmStills.net / Film Stills

Trideset i dve godine kasnije, Šeron Stoun je rekreirala sopstvenu čuvenu scenu, zbog koje se pokajala čim je snimila, iako je postala kultna.

Trenutak o kome je reč je, naravno, scena ispitivanja u "Basic Instinct" u kojoj lik koji tumači Stoun zavodnički prekršta noge i otkriva da ne nosi donji veš.

Iako su joj rekli, da bi je nagovorili da to snimi, da mora da skine veš "jer belo reflektuje svetlost", ono što je na kraju obišlo svet nije baš sakriveno.

Reditelj "Basic Instinct" Paul Verhoeven je sa svoje strane negirao da je prevario glumicu. Stoun je rekla da je scena negativno uticala na njenu karijeru i da je čak izgubila starateljstvo nad detetom 2004. godine zbog pretpostavki koje je stvorila njena "mala golotinja" u filmu.

Čini se da su se njene misli o sceni promenile tokom godina, pogotovu zbog svega onoga što danas možemo da vidimo na TV, u filmovima, u medijima, na mrežama...

Glumica je napravila korak dalje objavljivanjem fotografije na "Instagramu" na kojoj je pozirala kao u čuvenoj sceni, ali je otišla korak dalje - bila je obučena samo u donji veš.

Iako je ovo trebalo da bude rekreiranje scene, teško da može da joj se približi - niti je dobro pogođen ugao, niti poza, a svakako uspešnosti ne doprinosi činjenica da je Šeron sada sama u vešu...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šeron Stoun o bivšem dečku koji je izvršio samoubistvo: "Bio je komplikovan i ponekad je grešio"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota