• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Manekenka Dejana Živković najiskrenije: "Ubrizgavanje filera u lice mi je uništilo karijeru"

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sreća je najbolji filer"

  • 0
Dara Bubamara, nastup Dare Bubamare Foto: ATA Images

Manekenka Dejana Živković proslavila se pre više od deceniju sa učešćem u srpskom "Top modelu", gde se izdvojila kao buntovna plavuša, prirodne lepote. Njene pune usne, mali nos i krupne oči bili su tema svih modnih kritičara. Iako nije odnela pobedu, karijera joj je krenula rapidnim progresom, a zatim je iz godine u godinu njen lik počeo da se menja.

Sve manje smo viđali Dejanu, a sve više estetski izmenjenu verziju koju je ona tada smatrala lepšom. Mnogo njih se pitalo "zašto", kada joj je genetika podarila sve što je potrebno.

Dejana je sada, po prvi put, javno progovorila o svim procedurama, njihovim posledicama, tadašnjoj i sadašnjoj percepciji, ali i proceduri koju je prošla kako bi opet zaličila na staru sebe.

- Nekada je bilo kul i in eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina, što je prirodnije moguće. Mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

- Mlade devojke treba na vreme shvate da lepota nije sve i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled. Za sreću nije potreban filer - pisalo je u postu koji je objavila.

Dejana se otvorila i rekla da je radila usne, jagodice i bradu, da se izgubila "u svemu tome", kao da je loš izbor doktora dodatno pogoršao stvari. Fileri koje je ubrizgala u jagodice razlili su se u predeo oko očiju, zbog čega je izgledala natečeno godinama.

- Moja karijera je krenulo nizbrdo kada sam počela da korigujem stvari na sebi. Da sam ostavila svoj prirodan izgled, verovatno bih sada bila negde drugde.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dejana Živković izvadila sve filere iz lica i pokazala kako sada izgleda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota