• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melanija razbila tradiciju dugu 30 godina, a ništa manje nismo ni očekivali od nje

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melanija radi po svom

  • 0
Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivša prva dama Amerike  Melanija Tramp imala je veličanstven ulazak na Nacionalnoj konvenciji 2024. hodajući uz klasičnu muziku, dok je publika aplaudirala. Međutim, na iznenađenje svih, Melanije je prekinula višedecenijsku tradiciju tako što je krenula pravo na svoje sedište.

Supruga nominovanog predsedničkog kandidata oduvek je govorila na događaju u poslednjih 30 godina - tu tradiciju započela je bivša prva dama Barbara Buš, 1992 godine.

Melanija Tramp je u poslednje vreme uglavnom bila odsutna iz javnosti, uprkos stalnim događajima koji su dospevali na naslovnice, od Trampove predsedničke kampanje do suđenja za skriveni novac.

U svom govoru, tokom prihvatanja nominacije za GOP, Donald Tramp je odvojio trenutak da oda priznanje svojoj „neverovatnoj supruzi Melaniji“ i pohvali izjavu koju je dala nakon pokušanog atentata u Pensilvaniji.

- Melanija, hvala ti puno, uradila si nešto zaista lepo, pismo Americi u kome pozivaš na nacionalno jedinstvo, njega treba da stavimo kao deo republikanske platforme. To bi bila čast - zaključio je Tramp, a prenosi "Msn".

Melanija je blistala u crvenom kompletu koji je savršeno išao uz njene nove plave pramenove, a odevnu kombinaciju uparila je sa vrtgolavo visokim tamnocrvenim salonkama.

Čini se da su je poslednji događaji ujedinili sa Trampom, sudeći po tome da nije skidala osmeh s lica, niti puštala njegovu ruku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Među ožalošćenima Donald i Melanija Tramp: Održava se opelo Ivani Tramp

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota