• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo blistala u rođendanskom autfitu: Da li je Ben Aflek prisustvovao proslavi?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Diva proslavila 55. rođendan

  • 0
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

Dženifer Lopez proslavila je 55. rođendan u krugu prijatelja i porodice, u luksuznom letovalištu Bridžhempton. Diva je na dnevnoj proslavi ponela šarmantan, romantičan beli letnji kombinezon sa cvetnim desenom, a dijamantska ogrlica u obliku cveta je činila da ovaj autfit izgleda malo glamuroznije, adekvatno prilici koja se proslavljala.

Dženifer je, u svom stilu, obula vrtoglavo visoke sandale sa platformom u pravoj osvežavajućoj ciklama nijansi, takođe prožete cvetnim desenom.

Na svim fotografijama je nasmejana, što nije bio slučaj u poslednja dva meseca, bez obzira na činjenicu da je rođendan proslavila bez svog muža Bena Afleka.

Određeni izvori navode da par živi odvojene živote već više od godinu dana, a da je Dženi iz bloka pokušavala da očuva zajednicu po svaku cenu.

Neki izveštaji takođe sugerišu da je Benova najstarija ćerka Vajolet jako vezana za Dženifer, zbog čega ovaj razvod ima još jednu prepreku do finalizacije.

- Džej Lo želi da bude tu za Benovu decu. Promenila je svoj život i podredila ga deci. Benovoj deci se zaista sviđa Džej Lo i voleli su da vide svog tatu srećnog - rekao je izvor, a prenosi "Hindustantimes".

(Ona.rs)

e

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota