• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anica Dobra u 2 izdanja pokazala kako se odmah vidi da je neko autentičan: Harmonija uglađenosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je tako malo detalja uokvirilo ovaj izgled, pažljivo su birani

  • 0
Anica Dobra Foto: ATA Images

Anica Dobra je na Palić donela auru elegancije i sofisticiranosti koja prevazilazi vreme. Tokom svoja dva pojavljivanja na Festivalu Evropskog filma Palić, u crno-beloj i krem kombinaciji, pokazala nam je kako za nju izgleda elegancija.

Za večernju priliku izabrala je belu haljinu od tila sa dodatkom crnog mantila koji se vezuju u struku i ima 7/8 rukave. Ovo klasično uparivanje odiše elegancijom, jednostavnošću i smelošću.

U srcu crno-belog dizajna leži njegova sposobnost da iskoristi snagu kontrasta. A u ovom slučaju to osim crne i bele, rade i materijali koje je Anica odabrala. Oštra suprotstavljenost najdublje crne i najsvetlije bele stvara vizuelnu tenziju koja odmah privlači pažnju. Dinamična interakcija između svetlog i tamnog prožeta je osećajem istaknutosti i važnosti.

Iako je tako malo detalja uokvirilo ovaj izgled, pažljivo su birani. Kada je reč o frizuri, obožavamo da vidimo ne tako klasično feniranje, a šiške se tako dobro uklapaju uz stepenastu frizuru i dodaju joj još jednu dimenziju, što, u najobičnijim danima bez obaveza, ženama pomaže da uvek izgledaju kao da imaju frizuru iz salona.

A lakovane sandalete, omiljene kod dama koje vole otvorenu petu, ali da sve ostalo bude diskretno, savršen su element koji se ističe nepretencioznošću u ovoj konkretnoj kombinaciji, kada haljina "nosi" celu kombinaciju.

Što se tiče dnevnog izdanja, Anica se odlučila za krem haljinu koja prati liniju tela i ima "šišmiš" rukave. Monohromatske haljine poput ove stvaraju vizuelno izduženu siluetu, pružajući iluziju visine i tako prijatan, prefinjen izgled. Jednostavnost jednobojne palete daje šik i sofisticiran osećaj "bez napora", što olakšava postizanje uglađenog, a istovremeno oštrog izgleda. Toj oštrini svakako su doprinele i čizme, čime je Anica unela i malo sebe u pojednostavljen stil.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anica Dobra: Najveća inspiracija mi je Mira Banjac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota