• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataša Ninković napunila 52 i izgleda nikad bolje: Sloboda Mićalović i Nela Mihajlović bile najveselije

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sija u društvu voljenih ljudi

  • 0
Složna braća Next Djeneration Foto: M.M./ATAImages

Nataša Ninković zaista blista kad god otputuje u rodno Trebinje, pa je potpuno jasno zašto se ovaj grad učinio i kao odlična destinacija za okupljanje svih dragih prijatelja u čast 52. rođendana.

Nataša Ninković ima širok krug prijatelja, među kojima su i brojne njene kolege. Rođendanske čestitke i želje su se samo nizale, a među njima se izdvojila ona najautentičnija - poruka Natašinog kuma Vojina Ćetkovića. On joj je poslao članak koji je pisao o odsustvu Bena Afleka sa rođendana Dženifer Lopez i tako želeo da opravda i svoj izostanak.

Iako nije bilo Vojina, njegova supruga, Sloboda Mićalović, pobrinula se za fenomenalnu atmosferu i za to da se njena kuma slavljenica odlično zabavi.

U beloj maksi haljini spuštenoj na ramena, Nataša je igrala i pevala cele noći kraj reke i sa Nelom Mihajlović. I gošće su bile spremne na sve što bi noć mogla da donese, pa su birale jednostavne kombinacije i lepršave haljine u kojima su mogle da zaplešu.

Ono što krasi svaki snimak jeste Natašin široki, prepoznatljiv osmeh, a glumica koja je napunila 52 godine svoj dobar izgled održava pre svega kvalitetnim i srećnim životom, za koji su pre svega zaslužni harmonični porodični odnosi, ali i to što se i dalje bavi poslom koji voli.

Ipak, još pre ovog rođendana, Nataša se potrudila da na jedan interesantan način još više naglasi svoju prirodnu lepotu.

Iako je veliki pobornik prirodno izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled. Jedan od njenih zaštitnih znakova su podočnjaci, koji su njenom licu davali poseban šarm.

Mnoge dame su se zapitale kojom čarolijom je Ninkovićeva uspela da izbriše dosadne podočnjake?

Tako je u medijima počelo da se šuška da je glumica uspela da reši tamne kolutove oko očiju, uz pomoć tehnike zvane fitnes lica (face fitness).

Inače ova tehnika postala je vodeća u bjuti svetu, pa smo tako u svetskim magazinima videli da Dženifer Lopez nije ostala imuna na ovo novo antiejdž čudo.

Fitnes lica podrazumeva masažu lica, gde se fokus stavlja na mišiće lice, pa tek onda na kožu. Upravo ti pokreti prstima i masaže određenih tačaka na licu, dovode do ubrzanja cirkulacije, tonus mišića se polako vraća, a vaša koža zablistaće kao nikada pre.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša Ninković o ljubavi prema danskama koje život znače: Pozorište i danas leči publiku i glumce

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota