• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena (57) pokazala hirurgu sliku iz mladosti i dobila traženi rezultat: Kakva transformacija!

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zapanjujući rezultati

  • 0

Pedesetsedmogodišnja žena po imenu Ivi poslala je prijavu u korejsku kozmetičku kliniku "Braun Plastic Surgery", koja je objavila da traži modele za rekonstrukciju i transformaciju zvanu "mommy make-over". Izabrana je kao deo novog izazova, gde su lekari želeli da transformišu nekoga starijeg - žene srednjih godina koje su se ugojile nakon porođaja i roditeljstva ili čija se koža "opustila" zbog starenja.

- Poslala sam svoju sliku kada sam imala 34 godine. Znate, još uvek se iznutra osećam kao osoba na toj fotografiji, ali kada se pogledam u ogledalo - iznenadim se. Izgledam umorno, kao da je život uzeo danak. Dakle, volela bih da vratim malo te svežine. Želim da moja spoljašnost odgovara mojoj unutrašnjosti - rekla je Ivi.

Neposredno pre nego što je odvezena u Južnu Koreju da se sastane sa medicinskim timom i obavi nekoliko plastičnih operacija, priznala je da joj smeta to što njen izgled nije u skladu sa načinom na koji misli o sebi.

- Ne osećam se kao da imam 57. Osećam se mlađe od toga i nekako više sam uzbuđena zbog života, i zbog stvari u budućnosti. Ali kada se pogledam u ogledalo, izgledam kao moje vršnjakinje. Uši su mi sve duže, nos mi je sve veći, bore su mi sve dublje. Zapanjujuće je. Teško je stariti i suočiti se sa tim promenama u ogledalu i ponekad biti iznenađen činjenicom da više ne ličiš na sebe - objasnila je.

Prema klinici, Ivi je uradila ukupno četiri različite plastične operacije, kako na licu, tako i na telu - podizanje grudi sa korekcijom ptoze, SMAS lifting lica i čela, donju blefaroplastiku, repozicioniranje masnog tkiva kapaka i liposukciju lica. 

Iako je Ivi opisala proces oporavka kao težak, zadovoljna je promenom koja je promenila njen kvalitet života.

- Oporavak, posebno prva dva ili tri dana, bio je izazovan za mene. Pre svega hvala doktorima što me više ne bole leđa zbog spuštenih grudi - rekla je, a prenosi "Brightside".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Povukla je korektorom samo 3 linije na licu i izgleda kao da je radila fejslifting: Vrhunski trik

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota