• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je moćna žena sa kojom se sinoć slikao Novak Đoković? Igra važnu ulogu u njegovom modnom imidžu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reintepretacija jakni koje Đoković inače nosi, na ovom konkretnom komadu dolazi sa udobnošću i fluidnošću u silueti

  • 0

One sekunde kada je Novak Đoković stigao na Vogue Adria događaj, shvatili smo da je "Lacoste", brend nastao iz sporta, u svoju najnoviju viziju implementirao gracioznost i eleganciju, držeći ih u neraskidivoj vezi sa snagom i inovativnošću.

Novak je sa razlogom lice ove kuće, jer otelotvoruje njihove vrednosti - biti bez pardona autentičan.

Umetnost se vratila u centar dizajna "Lacoste", što je i bila vizija kreativne direktorke Pelagije Kolotorus pre nego što je organizovala modnu reviju na centralnom terenu Roland Garosa.

Reintepretacija jakni koje Đoković inače nosi, na ovom konkretnom komadu dolazi sa udobnošću i fluidnošću u silueti. Transformacija tradicionalnih sportskih komada svojevrsno je i podsećanje da udobnost i lakoća kretanja jesu prisutne i u svakodnevnim potrebama i da brend i te kako može da približi svoju filozofiju svima - i modnim "lutkicama" i vrhunskim sportistima.

Đoković u ovoj beloj jakni sa crnim detaljima, bez napora otelotvoruje sofisticiranost i nudi lakoću stilizovanja.

Nove vrednosti brenda i Pelagijine inovacije

Zajedno sa Jelenom, Đoković je pozirao sa Pelagijom, ženom koja od 5. marta ove godine nadgleda sav rad kreativnog studija francuskog brenda, a u ulozi kreativne direktorke unela je svoje vizije u sve kolekcije.

Nova dizajnerka Pelagija Kolotouros planira da unapredi savremeno, rodno neutralno shvatanje sporta i elegancije, kao i da istakne njegovu krojačku stranu.

Grkinja je inače radila za  "Yeezy", "The North Face" i "Adidas". Dizajnerka je debitovala u modnoj kući "Theory" 2008, a zatim u "Calvin Klein" 2013. godine, gde je promovisana u direktora muškog dizajna.

Pelagija je bila deo saradnje sa Farelom Vilijamsom i Bijonsinim "Ivy Park" timom. Sada, osim što će svoju viziju uneti u kolekcije, ona će takođe nadgledati saradnju između kreativnih timova brenda i kreativnih zajednica i kolektiva koji sarađuju sa "Lacoste".

Ovom novom strategijom, brend namerava da dalje razvija svoj imidž i dopre do novih kupaca, a svakako sa najboljim od najboljih u belom sportu, u ulozi modne ikone, nesumnjivo će postići dobre rezultate.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: EKSKLUZIVNO Snimili smo Jelenu Ðoković u srcu Pariza! Preplanula i nikad lepša u beloj haljini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota