• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Natalija Jokić nosi torbu na koju holivudske zvezde čekaju godinama: Košta malo bogatstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoj torbi cena ne opada

  • 1
Natalija Jokić, Košarka Srbija - Japan Foto: M.M./ATAImages

Natalija Jokić, za razliku od mnogih supruga naših proslavljenih sportista, ne voli da se eksponira u javnosti. Privatnost porodice čuva u okviru svog doma, ali s vremena na vreme se pojavi kako bi bodrila svog supruga Nikolu Jokića.

Tako smo ovaj put imali priliku da je vidimo u Beogradskoj areni; u naručju je držala ćerkicu Ognjenu - najdragocenije blago koje poseduje, ali to nije sprečilo sve nas koji volimo modu da ne primetimo još jednu dragocenost oko njene ruke - "birkinku".

"Birkin" torba čuvene marke "hermes" važi za "modnu instituciju". Podsetimo se samo kulte scene u seriji "Seks i grad" kada Samanta želi da je kupi ali joj prodavac odgovara da je lista čekanja "i do pet godina". Znači - nije stvar u novcu, stvar je u prestižu, statusu i imenu onog ko je nosi.

Zapravo, isplativije vam je da uložite u birkinku nego u automobil - njoj cena, s godinama, ne opada. Izrađuje se ručno, u šestofaznom procesu koji traje oko 20 sati. Mnogi klijenti nemaju pravo da biraju ni boju, a ni oblik.

Natalija je ponela jednostavan model u beloj boji, pod nazivom "Birkin 25", čija je cena 25.050 dolara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jokićeva ćerkica se igra sa šampionskim prstenom: Najslađi snimak NBA lige ikada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mancini

    25. jul 2024. | 14:34

    Bravo Natalija, prirodna lepotica. A o kćerki ne smem ništa da pričam. Devojčica je kao i bajke. Podseća me na moju unuku svojevremeno. Da vi ljudi znate kako se to voli, kako su pametne, slatke, mali mangupi, pa to nije normalno. Totalno čovek poludi za njima. Bio sam tema grada zbog nemerljive ljubavi prema unuci. Moja beba je sada devojčica od 13 godina. Videće Nikola kakvo je to bogatstvo. Neprocenljivo.

    Podelite komentar