• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznate dame poludele za frizurom koja može da ih podmladi: Za 5 minuta i na vašoj glavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lakim potezima do idealne kose

  • 0
Jay Z, Džej Zi, Beyonce, Bijonse Foto: Tanjug/AP

Razni trendovi vladaju među poznatima s one strane "bare", pa se često prenesu i u naše krajeve. Tako sve veću popularnost dobija i visok konjski rep kom su verne holivudske dame.

Za njena stilisti kažu da može uticati na mladolikost žene, a kao neke od dama koje ga prosto obožavaju su i Arijana Grande, Sandra Bulok, Dženifer Lopez, Bijonse, Hejli Biber, Kendal Džener i mnoge druge. Smatra se da izdužuje lice samim tim što se povlači kosa sa strane, pa se otvara lice, zatežu crte istog, ali i naglašavju se oči, obrve i jagodice. Uz sve to, vizuelno izdužuju lice pa ukupnu siluetu mogu da učine višom, piše "Stylight".

Kim Kardašijan Printskrin: Instagram/kimkardashian

Kako da ga napravite?

Naciljajte centar glave tako da se rep lepo vidi sa obe strane, ali i da udobno pada iza glave. Za bolji volumen, možete da poprskate lak za kosu ili šampon za suvo pranje kose. Time ćete dato dodatnu teksturu kosi ali joj i omogućiti da ostane na istom mestu tokom dana.

Ukoliko vam je neki pramen "ispao", sredite ga i priključite ostalim vlasima i napravite zategnuti deo kose što više glatkim. Prilikom vezivanja, ostavite jedan pramen sa strane. Kada budete vezali rep, tim pramenom koji ste ostavili sa strane obmotajte deo oko gumice kako biste je sakrili, nebitno koje je ona boje. Ukosnicom je učvrstite kako biste dobili sofisticiraniji izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako napraviti "neurednu punđu" za minut?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota