• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri kraljice ni kiša nije sprečila da prate otvaranje Olimpijskih igara: Udobna elegancija i sportski duh

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kiša nije ometela njihovo prisustvo, samo je doprinela sportskom duhu

  • 1
Kraljica Leticija , Maksima i kraljica Meri OI Pariz Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu prati ceo svet, a pojedinci imaju priliku da uživo bodre izlazak ekipa koje predstavljaju njihovu zemlju. Španska kraljica Leticija sa suprugom, kraljem Felipeom, kraljica Maksima od Holandije sa suprugom Vilem-Aleksanderom od Holandije i danska kraljica Meri Donaldson sa suprugom, kraljem Frederikom od Danske bile su među privilegovanima koji sve posmatraju uživo, sa najboljih mesta.

Kiša nije ometela njihovo prisustvo, samo je doprinela sportskom duhu.

Kraljica Leticija uspela je pre kiše da pokaže svoju elegantnu sivo-crnu haljinu na široke bretele, koja je pritajala njenoj ravni isfeniranoj kosi i elegantnim visećim minđušama. Potom je njen stajling dopunila kišna kabanica.

To nije sprečilo kraljicu da sa svojim suprugom aplaudira i bodri sportsku ekipu koja će narednih dana biti deo velike olimpijske priče.

Kraljica Maksima je za veliki sportski dan odabrala svedenu varijantu - crno odelo i belu majicu, a detalj koji je ovaj stajling makismalno oživeo je nezaobilazna narandžsta ešarpa.

Pariz Olimpijske igre 2024 kralj  Vilijam Aleksander i Maksima Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Poznato je da holandska reprezentacija uvek igra pod ovom bojom, te se naziva i „Narandžasta legija“. Kraljicu je ova boja i simbolično i stilski osvežila, te nije moglo biti boljeg rešenja za njenu pojavu.

Kralj ju je pratio tamnijim tonom kravate.

Pariz Olimpijske igre 2024 Frederik i kraljica Meri Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danska kraljica Meri blistala je u crvenoj bluzi i belim pantalonama, kombinaciji boja zastave, a braon kaiš pratila je torbica iste nijanse. Njen suprug podržavao je sportiste u teget odelu.

Iste boje inspirsale su i jednu princezu.

Princeza Šarlin od Monaka i njen suprug princ Albert od Monaka bili su spoj ove dve boja. Princeza je nosila belo od glave do pete, a suprug ju je pratio jarkocrvenim sakoom, u bojama zastave Monaka.

I njima je kišna kabanica bila dodatni modni detalj koji se apsolutno uklapao i činio boravak u auditorijumu još zanimljivijim.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pilates

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Realno

    27. jul 2024. | 09:43

    Kralj Felipe je ozbiljno dobar frajer

    Podelite komentar