• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Vučić u Zimbabveu u haljini tradicionalnog kroja i moderne boje: Svedočanstvo sofisticiranog stila

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva dama Srbije odlučila se sa za maksi smaragdno zelenu haljinu

  • 1
Tamara Vučić Foto: Tanjug/AP

Tokom svoje diplomatske turneje po afričkim zemljama, supruga predsednika Srbije Tamara Vučić sastala se sinoć sa prvom damom Zimbabvea Oksilijom Mnangagva. Na sastanku su razmatrane teme unapređenja obrazovanja, turizma, sporta i kulturne saradnje.

Prva dama Srbije odlučila se sa za maksi smaragdno zelenu haljinu dugačkih rukava, a suptilni desen se savršeno uklopio uz motive na komadima koje su nosile prva dama Oksilija i njene saradnice.

Smaragdno zelena ima auru sofisticiranosti i luksuza. Ova prekrasna nijansa povezana je sa rastom, obnavljanjem i prosperitetom. To je boja koja odiše samopouzdanjem, pa je potpuno jasno zašto je jedno vreme bila omiljena boja princeze Kejt Midlton, pogotovu u periodu od 2012. do 2013. godine.

Sada, deceniju kasnije - ova boja ide dalje od trendovske nijanse, verovatno zato što svaka žena u njoj želi da se oseti tako sofisticirano kao taj najvredniji dragi kamen. Haljina Tamare Vučić spada u one konzervativnije, za formalnija dešavanja, a ipak dašak raskoši ovom elegantnom komadu dodaje zlatni vez oko prevoja na rukavima.

Zadivljujuća kreacija napravljena od luksuznog zelenog satena nije teška za kombinovanje, naprotiv, veliki kontrast je ono što je ovde i poželjno. Zato se Tamara Vučić i odlučila za ljubičaste salonke.

Sa ovim pristupom, dobila je zabavan izgled koji izgleda elegantno, nenametljivo, i sve je i dalje u svedenom tonu. Međutim, uvek dobro dodati bilo šta što će i najformalnijoj garderobi dodati lični pečat. Silueta haljine je sama po sebi obimnija, zbog donjeg dela koji ide u A-kroj, ali struk je fino naglašen kaišem od istog materijala, vezan samo u čvor. I ovo je potpuno jasno, kao i razlog zbog kog ne preterivati sa aksesoarima. Prva dama je nosila svedeni srebrni nakit, ne dodajući više nijednu boju, što je održalo suštinu ove kolor-bloking kombinacije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Supruga predsednika Tamara Vučić u modernom belom kompletu u poseti afričkim zemljama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mira

    28. jul 2024. | 10:35

    Ponosno i zadovoljno pratim našu Tamaru.Predivna prelepa i pametna Tamara gde god da se pojavi, S poštovanjem Mira

    Podelite komentar