• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Letnji stajling Jelene Karleuše odiše luksuzom: Torba je detalj koji dominira

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belina, glamur i ženstvena provokativnost

  • 1
Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić

Jelena Karleuša poznata je po tome što na nastupima ima neobične kostime, scenske odevne kombinacije koje nose originalnost i futurizam. A kada je dnevna moda u pitanju, može se reći da je luksuz pojam koji  spaja sve njene stajlinge.

Leti pevačica neretko bira bele duge toalete, a baš jedna takva ima privilegovano mesto u njenoj nedavnoj "Instagram" objavi. Duga heklana haljina izuzetno strogo prati liniju tela, a zavodljiva prozirna obrada dopunjena je resama rubova rukava i same haljine. Njihovo njihanje tokom kretanja dopronosi efektu letnjeg vetra jer cela kreacija podesća na luksuzna odmarališta i krstarenja jahtama.

Maksi hajina sa punom dužinom rukava pokazuje da manje tkanine nikako ne znači i manje atraktivnosti, ženstvene provokativnosti, naprotiv.

Pevačica je ovu letnju kreaciju dopunila belim šeširom i sunčanim naočarima, a dok sedi u avionu, zamišljenog pogleda, ona je naslonjena na belu torbu koja kompletira ceo letnji stajling.

Malo koja torba će biti u službi luksuza kao "luj viton" primerak. Elegantan oblik torbe koju je Jelena odabrala svojom formom kao da prati provokativnost haljine, a kombinacija beline i zlata daje joj poseban glamur i čini je idealnim bezvremenskim komadom, savršenim za dan i za noć.

Greh bi bio ovaj stajling narušiti jarkim lakom iako je leto, te i Jelena Karleuša, vođenja ovom modnom harmonijom, bira nežnu, svetlu, mlečnu notu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Gigantski Luj Viton kofer posred Šanzelizea

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vodolijax

    27. jul 2024. | 21:15

    Non stop izaziva Cecu....sad sa tim Čelincem.......Jeco boj se Boga jer imaš i ti decu kao i Ceca......

    Podelite komentar