• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta vam je potrebno za najatraktivniji izgled na plaži: Sloboda Mićalović nepogrešivo zna

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zaboravite, manje je više

  • 0
Sloboda Mićalović Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Vreme je letnjih odmora, mnogi već uživaju u zvuku talasa, a mnogi se tek spremaju da imaju možda najboje letovnje do sada. Dame neretko danima unapred razmišljaju o pakovanju, posebno o stajlinzima za plažu. Šta sve raznovrsno poneti da bi se bilo stilizovano, atraktivno, prilagođeno ambijentu? Kao i uvek, na mnogo pitanja uvek je jedan, jednostavan odgovor, a kako da najbolje izgledate na plaži definitnivno zna Sloboda Mićalović.

Glumica je poznata kao neko ko preferira jednostavne odevne kombinacije, ne računajući glamurozna večernja izdanja, u kojima definitivno dominira, mada i tu ona ima svoju dozu luksuzne jednostavnosti.

A kada je dnevni izgled za plažu u pitanju, Sloboda pokazuje da je svedenost maksimlano što možete da uradite za sebe.

Njena fotografija na "Instagramu" živi je dokaz koliko stilske moći može da ima bela lanena tunika. Sedeći na jahti, pred zalazak sunca, Sloboda je fotografisana baš u jednoj takvoj, prozirnoj, tri-četvrt rukva.

Mokra kosa i sunčane naočare dopunile su njen morski stajling, a ženstveno pružene noge dokazale su zašto je ovaj odevni predmet idealan da vas prikaže u najboljem plažnom izdanju.

Udobre japanke ili papuče, i, naravno, kupaći kostim po važoj meri jedino su što vam je pored ove košulja-haljine potrebno. Sve ostalo čini more.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kakva emocija Slobode Mićalović, pustila glas! Žmuri i peva hit velike hrvatske zvezde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota