• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog nje se na Olimpijadi ne priča samo o sportu: Ko je Luana Alonso

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njena foto-izdanja čine da pomislite da gledate foto-modela, a ne profesionalnu sportistkinju

  • 0

Olimpijske igre su najvažniji sportski događaj na svetu i uvek su vreme kada sve nacije prate sve sportske aktivnosti i takmičare, ne podrazumevajući samo predstavnike svoje zemlje. Uživanje u raznovrsnim disciplanama umnogome ulepšaju sportisti svojim ličnim karakteristikama, a jedna od njih definitivno je i Luana Alonso.

Dvadesetogodišnja paragvajska plivačica postala je viralna pre Olimpijskih igara 2024. zbog tetovaže pet prstenova međunarodnog takmičenja na kuku.

Atraktivna plavuša na svom "Instagram" profilu deli nimalo manje atraktivne fotografije, te nije ni čudo da je ova plivačica stekla fanove širom sveta. Njena foto-izdanja čine da pomislite da gledate foto-modela, a ne profesionalnu sportistkinju.

Luana Alonso Printskrin: Instagram/luanalonsom

Međutim, tek što je počela sve da oduševljava, Luana je juče objavila da se povlači iz plivanja. Ranije je nagovestila da će ovo biti njena druga i poslednja Olimpijada, što se ispostavilo istinito.

Nakon što je završila na šestom mestu tokom svoje trke na 100 metara leptir na Igrama u Parizu 2024, Alonso je potvrdila odluku o svojoj plivačkoj budućnosti u intervjuu za "Claro Sports" pre nego što se kasnije obratila obožavaocima u zasebnom postu na "Instagramu", prenosi "Nypost.com".

"Zvanično je. Povlačim se iz plivanja, hvala svima na podršci! Izvini, Paragvaj, samo moram da ti kažem hvala!”, napisala je Alonso na "Instagramu".

Alonso je završila šesta u svojoj trci sa 1:03,09, što je malo više od njenih 1:00,37 sa trčanja na Olimpijskim igrama u Tokiju pre tri godine.

- Veoma sam emotivna jer je to bila moja poslednja trka, rekala je Alonso za "Claro Sports" posle trke, prenosi Dejli mejl.

- Povlačim se iz plivanja. Toliko dugo plivam, 18 godina, i imam toliko osećanja - dodala je.

Nakon što je Alonso eliminisana, Grečen Volš iz tima SAD, koja pliva u Virdžiniji, postavila je olimpijski rekord u polufinalu na 100 metara leptir za žene, sa vremenom od 55,38 sekundi.

Za Paragvajku rođenu 19. marta 2004. definitivno je mnogo mogućnosti, a ako se opredeli za karijeru modela, sigurno će se dobro snaći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota