• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Trepavice olimpijske šampionke se drže bolje nego neki sportisti: Simon Bajls pobeđuje i u bjuti kategoriji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bajls je najodlikovanija gimnastičarka u istoriji sporta i logično da su fanovi jedva dočekali da vide kako se srebrnaksti detalji na noktima slažu sa olimpijskim zlatom oko vrata

  • 0
Simon Bajls Foto: Tanjug / AP

Simon Bajls došla je spremna da obori olimpijske rekorde u Parizu. Olimpijske igre 2024 svedočile su umeću Simon Bajls u punom sjaju i ona je Americi uspela da donese zlatnu medalju.

Nastupom na parteru u finišu uspela da donese svom nacionalnom timu najsjajnije odličje sa ocenom 171.296, što je bilo dovoljno na opšte oduševljenje. Ali, Simon Bajls pored fizičke pripreme, posvećena je i bjuti pripremama - koliko i veštinama na podu, svodu i gredi.

U dokumentarnom filmu "Netfliks" produkcije, olimpijka je iskreno govorila o borbi da se uskladi sa gimnastičkim standardima lepote. Bajls je prepričavala negativne komentare koje je dobila na račun svog izgleda.

Vođena time, izgleda da je juče osetila potrebu da se preventivno obrati na račun izgleda svoje kose.

Pre finala i medalje, Bajls je na "Instagram" storiju objasnila šta se tačno desilo.

- Nemojte me napadati zbog moje kose. URAĐENA je, ali autobus nije imao klimu i bilo je oko 9.000 stepeni - napisala je Bajls na video snimku koji je prikazuje dok drži električni ventilator.

- Sledeći put kada budete želeli da komentarišete kosu crne devojke, SAMO NEMOJTE - napisala je ona preko selfija.

Ako ništa drugo, Simon Bajls je pokazala da se bavi lepotom, kao i gimnastikom, pod sopstvenim uslovima. I ona pobeđuje u oba - vođena isključivo onim što se njoj dopada.

@simonebilesowens
aayyyyeeee team final lets get it !!!!!
♬ Where Them Girls At - Megan Thee Stallion

Bajls je najodlikovanija gimnastičarka u istoriji sporta i logično da su fanovi jedva dočekali da vide kako se srebrnaksti detalji na noktima slažu sa olimpijskim zlatom oko vrata!

Stoga, nije iznenađujuće ni to što Bajls ima ogroman broj pratilaca na "TikToku". Njenih 1,5 miliona pratilaca jedva čeka da izađe novi od njenih iskrenih video-snimaka iza kulisa koji svedoče treninzima, privatnom životu i bjuti rutini.

U nedavnoj "TikTok" objavi, koja je prikupila više od 650.000 lajkova, ona otkriva svoju verziju spremanja uoči Igara.

Pripreme pre Pariza ticale su se kose, depilacije, noktiju i famoznih Simoninih trepavica, koje odolevaju pre svega znojenju, a onda i svim onim vratolomijama koje je Simon izvodila. I dalje su sve bile na broju, guste i podignute, dok je na podijumu primala medalju.

Prva na dnevnom redu bila je poseta frizeru - olimpijska šampionka je osvežila svoje trajno ispravljanje kose, kako bi što lakše mogla sama da napravi punđu za takmičenje. A onda su usledili pobednički šampionski nokti - badem oblika, klasičan francuski manikir sa cirkonima, vrlo uredne dužine.

Dok Bajls otkriva da sama sebi radi trepavice, ona ne ulazi u detalje u ovom videu. Ali u prethodnom pod nazivom "GRWM Olimpic Trials", ona je podelila svoju tehniku, kao i krupni plan svojih lepezastih, lepršavih nadograđenih trepavica.

Još jedna stvar - Simon je jako stalo do šminke - na takmičenje ne izlazi bez ajlajnera i sve se zasniva na trikou koji će nositi. Neke mejkap izglede bismo mogle da iskopiramo u svakodnevnim, ali i specijalnim prilikama.

Neverovatno je važno živeti u vremenu u kome je biti devojka i voleti "ženske stvari" nešto što treba slaviti, a ne nešto što treba kriti. Prihvatanje ženskih delova ličnosti Simon nikada neće oduzeti njenu snagu ili intelekt. Zbog toga je ovo vraćanje devojaštvu toliko važno. To je osnažujuće. To je uzbudljivo. To volimo da vidimo na svakoj devojci!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Stoj na rukama i odličan izazov četvorostruke olimpijske šampionke za vreme karantina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota