• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serena Vilijams uživa sa ćerkom na Olimpijskim igrama: Možda je okačila reket, ali kratka suknja ostaje

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serena nikad nije marila za komentare na njene muškobanjasto jake noge

  • 0
Serena Vilijams Foto: Tanjug/AP/Natacha Pisarenko

Serena Vilijams prisustvovala je finalu ženskog tima u umetničkoj gimnastici tokom četvrtog dana Olimpijskih igara u Parizu 2024. zajedno sa svojom ćerkom Olimpijom Ohanian.

U sportskom stilu, Vilijamsova je nosila haljinu inspirisanu tenisom, podsećajući se na njena svakodnevna takmičenje na terenu. Teniserka je obukla crnu haljinu sa gornjim delom u "polo" stilu sa kratkim rukavima, dekolteom sa kragnom i kratkom raširenom suknjom. Odeća je napravljena od prozračnog mrežastog materijala, a dugmad je fiksirana za izrez od vrata.

Od akcesoara Vilijamsova je okačila mnoštvo sjajnog zlata i nakita optočenog dijamantima, čime je dala dašak glamura svojoj kombinaciji.

No, kada je reč o cipelama, teniserka obično gravitira ka raznovrsnim i glamuroznim stilovima, ali je ovaj put obula izrazito sportske svetlo plave patike, brenda koji je inače njen sponzor.

Serena Vilijams Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Serena koja često pokazuje na svom Instagram nalogu napredak u pokušaju da izgubi kilograme koje je dobila u trudnoći, nikada se nije obazirala na komentare vezane za njenu atletsku građu i pomalo muškobanjaste mišićave noge i uvek je volela teniske autfite. Uvek je uživala da nosi kratke suknje, i nije se bojala da eksperimentiše.

Ostala je upamćena i po tome kada joj jednom nisu dozvolili na takmičenju da nosi steznik helanke, koje su joj, kako je tada izjavila, bile neophodne zbog zdravstvenih razloga i cirkulacije sa kojom je imala problem, pa je u znak revolta odlučila da se na takmičenu pojavi - u baletskoj suknjici i zauvek dokazala da ć, pored tenisa, ostati i - legenda mode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota