• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

I Salma Hajek ima muku da nađe lep kupaći za velike grudi: Šta kažete na ovaj model?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fotografije u bikiniju su najveći deo Salminih objava na "Instagramu"

  • 1

Salma Hajek zna da se dobro slika i zna koji su uglovi najbolji za to. Ako na fotkama na "Instagramu" nije u bikiniju, onda je u nekoj zadivljujućoj haljini, mada pre će biti da su lanena košulja, kupaći kostim dobre naočere i jahta njena dobitna kombinacija. A i glumica je sama izjavila da njena publika najviše i voli slike u bikiniji, pa im ih rado i servira.

Ali nisu to bilo kakve i tek takve fotografije - ozbiljan fotošuting je pao pred početak avgusta - omiljenog meseca za odmor svim napaćenim dušama koje su jedna dočekale da se pokupe na godišnji. I Salma izgleda ide na letovanje, ali ona je skoro uvek na nekoj obali.

Tek smo dva dana u avgustu, a već imamo najupečatljiviju objavu meseca.

Zeleni kupaći kostim, sa korpama i žicom u Salminom slučaju, zbog velikih grudi koje valja zadržati na mestu, deluje možda obično, kao i svi koji su u ponudi za velike grudi (a, ovaj izgleda još i najlepše, verujete), međutim, ovo vezivanje preko struka može koliko-toliko da ga izvuče. Pričamo samo o estetici kupaćeg - bez Salme, kada je na njenom izvajanom telu, on je najsavršeniji i najlepši model svih ikada letnjih sezona. Izgleda da ni najveća glumačka zvezda ne može da nađe neki lepši, trendovski print, za D, E, F i tako dalje korpe...

Međutim, iako su fotografije u bikinijima sve učestalije kod Salme na profilu, to se nije desilo preko noći, a ta odluka da deli što više fotografija sa nekog kupališta došla je posle ozbiljnog rada na sebi.

Glumuca je u intervjuu za "Entertainment Tonight" u februaru 2021. govorio o svojoj ljubavi prema čestom postavljanju fotografija u bikiniju, opisujući taj čin kao "oslobađajući".

- Morala sam da smršam i da vežbam da bih ušla u bikini krajem prošle godine. Drago mi je što sam napravila mnogo slika, nije me sramota, jer je bila prva nedelja odmora. Ali posle te prve nedelje i kada sam čula da se svi vraćaju u karantin, ponovo sam počela da jedem.

Salma je tada napravila toliko fotografija da je mogla da svakoga dana deli po jednu plažnu fotku i ulepša fanovima dane u karantinu. I evo, četiri godine kasnije, ovo je postao njen redovni sadržaj, a mi se radujemo svakoj novoj fotografiji žene koja se oseća sjajno u svom telu, "gola" ili obučena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte vanvremenske lepotice zasenio i zvezdu serije Sreda: Grudi Salme Hajek su remek-delo prirode

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Milan

    2. avgust 2024. | 10:11

    Svidja mi se model njenih grudi

    Podelite komentar