• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto je haljina Ane Ivanović pravi izbor za svečana slavlja?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj izbor boje za brinete može biti "mač sa dve oštrice"

  • 0

Ana Ivanović je godinama važila za najlepšu predstavnicu "belog sporta", a i dalje čuva titulu jedne od najlepših žena Srbije.

Ona, nesumnjivo, neguje svoj izgled, ali to čini na vrlo suptilan, prirodan način, te zapravo deluje kao da umesto tretmana koristi vremensku mašinu.

Da nije društvenih mreža, ne bismo imali uvid u Aninu kreativnost kada je u pitanju oblačenje. Iako preferira eleganciju, njen stil prožet je koloritom.

S obzirom da je Ivanovićka brineta sa zelenkasto-smeđim očima, boje poput ciklame, ljubičaste, žute, braon i zelene - sjajno joj stoje.

Njen izabranik proslavio je 40. rođendan, a Ana je za tu priliku odabrala svetloplavu šljokičastu toaletu, sa tankim bretelama, koja je savršeno išla uz njen preplanuli ten.

U svakoj drugoj prilici, ovaj izbor palete boja ne bi odgovarao Ani, jer bi činio da izgleda "isprano". Međutim, zahvaljujući uticaju leta na njenu boju kože - pun pogodak.

Svetle pastelne boje najbolje pristaju ženama sa preplanulim tenom, jer prave kontrast. Takođe su savršen izbor za plavuše, dok kod brineta mogu biti "mač sa dve oštrice".

Anina haljina je idealna za sve vrste proslave - užeg kroja, ali ne previše pripijena, otvorenih ramena ali ne naglašeno dekoltirana. 

Odabir aksesoara, visećih plavih minđuša, pratio je autfit.

(Ona.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota