• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amal Kluni u glamuroznoj kreaciji italijanskog modnog maga: Čist luksuz na jezeru Komo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegovim kreacijama nisu odolele ni holiudske zvezde ni pripadnici kraljevske porodice

  • 0
Amal Kluni Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznato je da bračni par Amal i Džordž Kluni voli da provodi leto na italijanskom jezeru Komo, a još je poznatije kakav istančan stil ima godpođa Kluni. Kada se ove dve informacije spoje, dobijamo čist luksuz. Nimalo tih, onaj skirveni, a vidljivi, kakav je sve aktuelnij, već glasan, jasan, filmski.

Najnovije fotografije Amal Kluni svedoče da ona uživa na Komu, a za ručak sa prijateljima odabrala je kreacije italijanskog dizajnera Đambatista Valija. Njegovim kreacijama nisu odolele ni holiudske zvezde ni pripadnici kraljevske porodice. Među njima su Sara Džesika Parker, Hilari Svonk, Demi Mur, Ariana Grande, Penelope Cruz, Naomi Cambel, Meri Kejt Olsen, jordanska kraljica Rania, Gvinet Paltrou.

Ovaj rođeni Rimljanin svoje kolekcije, uključujući i one "haute couture", redovno predstavlja tokom Pariske nedelje mode, a celokupna odevna kombinacija Amal Kluni prikazana je u okviru kolekcije proleće-leto 2023.

Kratka bela suknja sa zlatastim vezom na rubovima i sredini prikazala je uvek besprekornu figuru gospođe Kluni, a prsluče nijanse starog zlata idealno se pripajalo celokupnom stajlingu. I uz sve to bele sandalete, za ženstven korak i dobro držanje.

Amal Kluni Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amal Kluni ne bi bila to što jeste da uz ovaj modni odabir nije ponela i krem šešir širokog oboda koji ambijent italijanskog jezera kao da je pretvorio u filmsku scenografiju.

I baš kada pomislimo da je kraj detaljima, u ruci advokatice za ljudska prava primetimo nežnorooze ružu, poput "chloe" torbice koja prati ceo izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota