• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelenine top kombinacije na OI: Bira proverene komade i boje sa kojima nema greške, jedan detalj je obavezan

Vreme čitanja: oko 2 min.

Supruga srpskog tenisera je uvek u centru pažnje kada se pojavi na tribinama

  • 0
Jelena Đoković, Tara, Stefan Printskrin: Telegraf

Novak Đoković uspešno grabi svoj put ka olimpijskoj medalji na takmičenju u Parizu. Trenutno igra meč polufinala na Olimpijskim igrama protiv Italijana Lorenca Musetija. Podršku u tome ima od porodice, ali i cele nacije koja zdušno prati svaki meč.

Ipak, na tribinama teniskog stadiona u gradu svetlosti najupečatljivija je njegova supruga Jelena Đoković. Ona je poznata kao osoba koja voli modu pa joj je jako i stalo da se svetu pokaže u atraktivnim izdanjima. Na svih pet mečeva koliko je Novak na terenu, uključujući i večerašnji polufinalni duel, Jelena je zaista blistala u svakoj odabranoj kombinaciji.

Prvi meč u Parizu

Za takoreći premijernom izdanju na Olimpijskim igrama u Parizu, Jelena se opredelila za proverenu kombinaciju, dajući dašak francuske mode. Na sebi je imala belu majicu na teget pruge, što je neki fazon mornarskog stila u Francuskoj. Preko majice imala je crni sako što je upotpunilo njen otmen i elegantan izgled.

Dominacija bele u drugom meču

U jubilarnom meču između njenog voljenog i Rafaela Nadala (60. duel), Jelena je ponovo odabrala belu boju, ovog puta bez ikakvih detalja. Opet je bila u ležernom izdanju - pomenuta bela majica i tamne pantalone, ali se mogao videti zanimljiv detalj - beli šešir kao modni detalj sa zadenutom zastavom Srbije. Očigledno je da joj navijanje na Olimpijskim igrama bude posebnu energiju.

Ponavlja isti detalj u trećem meču

Više nas ne iznenađuje boja Jeleninih odevnih kombinacija na tribinama jer sigurno je da joj je jedna od omiljenih boja - bela. I u toku bodrenja u trećem meču u Parizu, Jelenin odabir je bila pomenta boja, ali ovoga puta je birala haljinu. Imala je puštenu kosu, a u rukama je neizostavna bila ponovo srpska zastava. U ceo stajling je uključila i zlatni nkit kao i naočare.

Ponovo dobre stare pruge

Kao i u prvom meču, Jelena je na sebi nosila belu majicu na braon pruge bez rukava i bež pantalone. Ovo je jedan od stajlinga koji nikada ne zastareva, a neizotavna je kao i uvek -zastava Srbije koju je držala u rukama. Ovim odevnim odabirom, zadala je domaći zadatak mnogim damama u Parizu, pa i šire.

Teget boja za polufinale

Na meču na kom se Novak bori za ulazak u finale i automatski osvajanje medalje na planetarnom sportskom događaju, Jelena se odlučila za malu promenu. Moglo se videti da je na sebi imala teget majicu sa neobičnim izrazom. I ponovo je kao prepoznatljiv znak tribine u kojoj se nalazi Novakov tim i porodica, Jelena u rukama nosila srpsku zastavu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: EKSKLUZIVNO Snimili smo Jelenu Ðoković u srcu Pariza! Preplanula i nikad lepša u beloj haljini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota