• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska voditeljka odabrala belu haljinu za šetnju Italijom: Jedan detalj je efektan, izgled bez greške

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Jeftanović uživa u dobro isplaniranom odmoru

  • 0

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) važi za jednu od najzgodnijih dama na televiziji. Ni dva porođaja je nisu sprečila da sa uspehom održava svoju vitku liniju, baš onako na kakvu smo i navikli da je gledamo.

Ova dama rođena u Ljubljani, trenutno odmara u Italiji, što je otkrila označavanjem lokacije na objavi,odakle i postavlja fotografije na društvene mreže, a nama je "zapala" za oko objava niz slika na kojima se Aleksandra nalazi u beloj haljini.

Haljina je uska, sa otkrivenim ramenima i kratkim rukavima, dužine tik ispod kolena. Svakako je pravi odabir za ovo toplo vreme, a izgled je upotpunila malom ali efektnom zelenom torbom kojom je i razbila tu jednobojnost haljine i dala joj na značaju.

Na nogama je nosila zanimljive providne svetle baletanke, idealan "par" ovoj kombinaciji. Dugu kosu je pustila, a naočarima je dala pomalo šik izraz celom stajlingu. Nije preskočila ni nakit, pa su tu narukvice i prstenje, dajući do znanja da voli kada ima taj neki poseban pečat ženstvenosti na rukama.

Za svaku pohvalu!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Aleksandra Jeftanović dominira na plaži

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota