• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominacija luksuza na Jeleni Đoković: Ovakav modni odabir odraz je stila "bez truda" i pametne kupovine

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković ovim pojavljivanjem zaokružuje svoju opuštenu modnu priču u Parizu

  • 1
Jelena Đoković finale tenis Pariz Olimpijske igre OI 2024 Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra danas finale Olimpijskih igara protiv Karlosa Alkaraza.

Samo par sati pred jedan od najvažnijih mečeva u karijeri Novaka Đokovića, njegova supruga Jelena oglasila se na društvenim mrežama i poslala poruku suprugu pred finale Olimpijskih igara! Uz poruku "Idemoooooo", Jelena je podelila fotku na kojoj se vidi kako je u srcu zaokružila natpis "Đoković Serbia".

Na tribinama je naravno i ostatak porodice, a Jelena Đoković ovim pojavljivanjem zaokružuje svoju opuštenu modnu priču u Parizu.

U krem pantalonama i beloj majici, sa standardnom postavkom nakita bodri supruga na najvažnijem meču. Ova neutralna paleta boja može se kombinovati na beskonačne načine kako bi se postigao izgled koji je istovremeno epitom luksuza, na skroz neupadljiv način.

Ona je na ovim Olimpijskim igrama sjajan stil, i pre samog početka najprestižnijeg takmičenja u svetu sporta. Najpre je blistala u društvu urednice američkog "Voga", Ane Vintur, i prikazala nam ultimativnu eleganciju, a onda je na tribinama pariskog stadiona birala sasvim ležerne stajlinge, uvek dopunjene dobrim nakitom.

Jelena je kao nikada dosad, u Parizu zaista pokazala da bira "best of both world". Čak smo imali prilike da vidimo i njenu mamu, sa kojom se stilski uskladila.

Razumevanje ležerne elegancije obuhvata opušten, ali prefinjen stil. Radi se o izboru odeće koja je udobna, ali sofisticirana, koja uspostavlja ravnotežu za različite prilike. Zamislite dobro uklopljene komade, moćne ali svedene aksesoare i uglađen izgled koji bez napora kombinuje lakoću i šarm - e, to savršeno radi Jelena Đoković.

Ležerna elegancija se sa lakoćom prilagođava različitim prilikama. To nije samo izgled, već i svestran pristup i umeće pronalaženja ravnoteže.

Zahvaljujući popularnosti kapsula garderobe, monohromatskom oblačenju i ženama koje pokazuju koliko dobro to može da izgleda zajedno, sve više i više njih se opredeljuje ne samo za nošenje "proverenog", već i za sigurnu i promišljenu kupovinu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: EKSKLUZIVNO Snimili smo Jelenu Ðoković u srcu Pariza! Preplanula i nikad lepša u beloj haljini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vesna

    7. avgust 2024. | 22:28

    Pun pogodak, prelepa letnja bela haljina, lici na one iz sezdesetih godina. Meni je prelepa: i haljina i Jelena. Jednostavno, a otmeno!

    Podelite komentar