• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biseri, trenerka i čipkani dekolte: Ovaj stajling može da iznese samo Severina

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona živi i oblači se po svojim pravilima

  • 0
Severina Foto: J. M. S./ATAImages

Ukoliko se osvrnemo na našu estradu, svaka pevačica ima izgrađen stil koji uglavnom odgovora žanru muzike koju predstavlja. Pa, stoga često viđamo izvođačice pop numera u elegantnim, svedenim izdanjima, a performere "modernije" muzike u provokativnijim odevnim kombinacijama.

Međutim, Balkan ima Seve - ženu koja uspeva da uvek iznedri nešto novo i drugačije, spajajući stilove, materijale i boje u jednu kompaktnu celinu, ne gubeći na ženstvenosti, uprkos efektnoj atrakciji.

Tako je, na svom poslednjem nastupu, ponela autfit koji bi malo koja žena mogla da iznese, čak i kad govorimo o svetskoj sceni. Satenski korset nije bio vešt u skrivanju čipkanog brushaltera koji je u prvi plan isticao Severinino bujno poprsje, a ona ga je uparila sa, verovali ili ne, oversajz donjim delom trenerke poznatog sportskog brenda.

Kao da ovo, samo po sebi, nije već čudan spoj, diva je odlučila da od aksesoara ponese glomazne bisere - nakit koji je sinonim prefinjenosti.

Ali, prisetimo se šta je kraljica mode Iris Apfel uvek govorila - "pravila ne postoje, kreiramo ih sami".  Tako i Seve, nesumnjivo, kroji i modu i život isključivo po svojim aršinima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Severina skakala kroz vatru a onda sa čamca završila u vodi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota