• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana na karnevalu u najizazovnijem izdanju do sada! Oblinama i golom kožom atmosferu dovela do usijanja

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje verna korenima!

  • 1
Rijana Rihanna Foto: Tanjug/AP

Rijana se vratila na svoj rodni Barbados na festival Crop Over 2024!

Ova 36-godišnja pevačica oduševila je svojim festivalskim ansamblom dok je prisustvovala paradi tokom godišnjeg festivala na rodnom Barbadosu.

Rijana je prisustvovala festivalu Crop Over nekoliko puta tokom godina, rado se vraćajući u rodni kraj. Festival je imao svoje rane početke na plantažama šećerne trske tokom ropstva i sada se slavi jer označava kraj žetve.

Za veliki događaj, Rijana je 0bukla bodi ukrašen draguljima sa odgovarajućim ukrasom za glavu, a masivna šarena krila neizostavni su deo kostima.

Šetajući ulicama karipskog ostrva, superzvezda je zapanjila svojim oblinama ukrašenim zlatnim i bronzanim draguljima - stomak, grudi i bokovi "krili" su samo sitni ukrasi. Pored toga što je njeno telo bilo prekriveno svime ikada što svetluca, Rijanin karnevalski izgled ne bi bio potpun bez perja!

Počevši od njenih ramena do njenih nogu, detaljno i pažljivo ređano šareno perje nateralo je sve da se okreću za divom koja je izgledala kao feniks. Ako je sudeći po fotgorafijama, pevačica se odlično provela, uz pesmu i tradicionalni ples, pozirajući sa svima koji su želeli da se slikaju.

Mnogo toga se promenilo za Rijanu u godinama od njenog poslednjeg festivala Crop Over! Ne samo da je postala najmlađa milijarderka na svetu koja je sve sama stekla, već je postala i majka dvojice  sinova sa svojim partnerom, ASAP Rokijem. Ipak, ne gubeći sebe i svoju ličnost tokom trudnoća, pa ni nakon porođaja, Rijana ostaje verna svemu onome što je oduvek bilo deo nje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ove Rijanine snimke muškarci gledaju iznova i iznova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Pamela

    7. avgust 2024. | 15:47

    A jel domorotkinja zna da se potpise?

    Podelite komentar