• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Jeftanović doslovno stari unazad: Na pragu pedesete, a u kupaćem kostimu izgleda kao boginja

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manekenski izvajane noge bile su u prvom planu

  • 1
Aleksandra Jeftanović Foto: Instagram/aleksandra.jeftanovic

Aleksandra Jeftanović godinama važi za jedno od negovanijih i lepših lica na televiziji, a ono što je primetno jeste njena odanost prirodnoj lepoti.

Zdrav život je takođe vidljiv na telu voditeljke, te, da nemamo uvid u datum rođenja, nikada ne bismo pogodili njene prave godine. Šta više, Aleksandra izgleda bolje nego neke, njene, mlađe koleginice.

Na svom "Instagram" profilu objavila je fotografije u kupaćem kostimu, kraj bazena, kako uživa sa svojim sinom i ćerkicom. Uprkos idealnoj porodičnoj harmoniji, kojom fotografije odišu, nama je "za oko" zapala Aleksandrina savršena figura ali i izbor kupaćeg kostima.

Sa manekenski izvajanim nogama, mogla je da se opredeli za "riskantniji" kupaći kostim, ali je bila originalna. Jeftanović je ponela jednodeli kupaći kostim, na bodlje, koji prožimaju tri boje - zelena, plava i ciklama, čineći ga savršenim izborom za leto, i nečim što ne viđamo često.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Aleksandra Jeftanović dominira na plaži

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • angelina

    8. avgust 2024. | 12:22

    Baš sam primetila da je žena lepša mnogo sad nego pre 20 godina. Možda je pronašla eliksir mladosti, mada kada je žena lepa iznutra lepa je i spolja. Sigurno poseti nekad i neku od nanoklinika i padne neka estetska korekcija.

    Podelite komentar