• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli pozajmila haljinu od pevačice i raspametila glamuroznim stajlingom: Šta kažete, kome bolje stoji?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obe su na pravi način ukombinovale firzure koje će se slagati uz stil haljine

  • 0
Blejk Lajvli Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Blejk Lajvli nastavlja da oduševljava svojim stajlinzima na crvenim tepisima, Met Gali, pa i na premijerama filmova. Glumica je nedavno ponovo privukla pažnju kada se pojavila na premijeri filma "Dedpul i Vulverin", u kojoj glumi njen suprug Rajan Renolds sa Hjuom Džekmenom.

Kako se za nju priča već godinama, Blejk uvek gađa direktno u centar sa odgovorom na temu iventa na kom je, tako da su njene haljine uvek ono o čemu će se pisati i pričati nekoliko dana kasnije.

Koliko smo imali priliku da vidimo, ni Rajan ne sakvira svoje oduuševljenje kad svoju suprugu vidi pod velikim reflektima i u glamuroznim izdanjima. Saosećamo se sa njim, jer Blejk nikad ne razočara.

Ovoga puta, na premijeri filma "It Ends With Us", obukla je haljinu koja je trenutno među najpopularnijim modelima. Šare napravljene od ušivenih šljokica su na prozirnom tilu, dok je pothaljina boje kože. Prati savršeno liniju tela, a leva bretela se uvrće i prelazi na suprotno rame, stvarajući tako zanimljiv dekolte.

Međutim, ova haljina je mnogima odnekud poznata, a glumica je u prvoj izjavi i otkrila zašto. Naime, Blejk je odmah pozdravila pevačicu i zvezdu koja je obeležila muziku i stil dvehiljaditih godina, Britni Spirs. Kako je rekla u izjavi, pozajmila je od nje ovu vintidž kreaciju Donatele Versače i zahvaljuje se na prilici da je obuče. 

Ubrzo, ponovo su internetom zaplivale fotografije Brinti Spirs i njenog izdanja 2002. godine, kada je u ovoj haljini stajala kraj Donatele. I glumica sada i pevačica tada pratile su stil haljine i kosu doterale u talase. 

Sada, na snazi je nova debata na društvenim mrežama - kome bolje stoji? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota