• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka Filipa Petruševa održala još jednu modnu lekciju: Kako ukrasiti crnu haljinu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On vlada loptom, ona stilom

  • 0

Devojka Filipa Petruševa, našeg košarkaša koji je sinoć igrao sa ostalim igračima protiv Amerike na Olimpijskim igrama, i dalje uživa u lepotama Pariza.

Podelila je njen način da klasičnu crnu haljinu učini zanimljivijom i to jeste ideja koju mogu primeniti sve žene. Tiana Šumaković je sa Filipom već duže vreme, a lepa plavuša i ovoga puta privukla je pažnju svojim stilom i podrškom sa tribina.

Naime, u najskorijem "Tiktok" videu, Tiana je odlučila da obuče crnu, kraću haljinu. Ovakav model strukiran je, ali se od kukova širi i stvara predinu i blago lepršavu suknju.

No, kako je haljina isuviše obična da je ostavi "praznom" i bez ukrašavanja, Tiana je pokazala na koji način možete malim detaljima mnogo doprineti autfitu.

@tiana.sumakovic Šetnja u Parizu ❤️ #grwm #pariz #parisolympics2024 #tianasumakovic #spremamosezajedno #zarasrbija ♬ Sex and the City (Main Theme} - Chick Flick Soundtracks

Stavila je tanak, crni kaiš sa zlatnom šnalom. Tako, otvorila je i nove opcije za dodavanje više aksesoara zlatne boje. Isprva je naređala nekoliko lančića sa krupnijim priveskom, ali je ubrzo shvatila da ovo nije haljina koja trpi dva upadljiva komada nakita.

Dodala je prsten sa crnim cirkonom na jednoj i drugi zlatni prsten na drugoj ruci. Sat nije zaboravila, već ga je uklopila sa nežnom narukvicom.

Sivu torbicu srednje veličine je donela malo kontrasta u autfit, ali dalje su detalji bazirani na zlatnoj boji. Sive sandale su bile njen izbor, a kako se čini, iskoristiće njihvou udobnost da još malo koristi vreme u Parizu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota