• 19

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati srpski šminker objavio cene usluga i ljudi su u neverici: "Jedno šminkanje kao proteza za kuk"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo realna cena za nešto što traje jedan dan?

  • 19

Bez obzira na to da li ste potencijalni klijent koji želi da unajmi šminkera ili samo "razgledate", saznanja vas mogu šokirati. Cene šminkanja trebalo bi da odgovaraju uloženom vremenu šminkera, kvalitetu šminke koje koristi i vremenu koje je uložio da postane profesionalac u svom poslu.

Da li je baš to slučaj sa svima?

Kada su zainteresovane potencijalne mušterije upitale našeg poznatog šminkera Stefana Subotića za cenu, teško da im se činilo kao nešto što se da isplatiti, pogotovu ako uzmemo u obzir poskupljenje svega ikada. Što bi se reklo - "in this economy?????".

Subotić svoju uslugu šminkanja u svom studiu naplaćuje od 150 do 250 evra. Ako želite da vas, vašu mamu i sestru šminka za neki veliki događaj kod kuće, to će onda svaku koštati po 400 evra. A ukoliko niste iz Beograda, pa čak i iz Srbije, Stefan će vam naplatiti 3000 evra za dolazak i šminku.

On je to objavio na svom storiju, a mreže su dalje učinile svoje, pa je na "X" objava dobila veću vidljivost.

"Šminkanje u drugim gradovima 3000 evra, toliko košta proteza kuka", "Za njega je i Batajnica drugi grad", "Šminka je skupa, kvalitetna! Sve je poskupelo. Ja kupujem šminku svakog meseca, verujte mi razlika je u cenama šminke dobrih brendova. Sada za ovu cenu verovatno šminka sa jako dobrom šminkom", "Možda traje tri dana ta šminka, ne znam", bili su samo neki od komentara.

Neki šminkeri mogu da koriste pretežno drogerijske proizvode, dok drugi radije koriste skuplje brendove da bi postigli bolje rezultate, dobar komplet šminkera košta hiljade evra i mora da se često dopunjuje. Ako to imamo na umu, da li su cene Stefana Subotića opravdane? I da li su baš sve stavke koje je naveo opravdano papreno skupe?

Stefan Subotić je šminker koji se proslavio zbog zapanjujućih transformacija, i gotovo svaka je viralna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Pa

    10. avgust 2024. | 10:48

    Dok je ovaca biće i šišanja.

    Podelite komentar

  • Sanja

    10. avgust 2024. | 11:25

    On sve šminka na isti fazon i sve žene koje šminka izgledaju kao klonovi kao hibridi gejše i travestita,ili kao Dred kraljice. Lično mi se ni malo ne sviđa način njegov šminkanja.

    Podelite komentar

  • Bebita

    10. avgust 2024. | 09:57

    Dok ima ovaca bice i vune

    Podelite komentar