• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džesika Alba izdvaja top 3 aktivnosti na poznatom grčkom ostrvu: Porodičan odmor koristi maksimalno

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stil nije ostavila kod kuće, pa stiže i da pruži par modnih lekcija

  • 0
Jessica Alba, Džesika Alba Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svetski poznata glumica Džesika Alba već neko vreme fanovima pruža kratak uvid u porodični odmor na Mikonosu, koji po svemu sudeći i dalje traje.

Nisu joj potrebni paparaci, sama će zabeležiti svaki tračak odmora i probrati one najlepše fotografije za svoje društvene mreže. Uz nekoliko galerija, Džesika je pokazala kako izgledaju njeni dani na prestižnom grčkom ostrvu, od jutarnje pripreme za plažu, pa sve do eelegantnih večeri sa decom i suprugom.

Iako je na moru, glumica postiže da svoju kosu sredi i stilizuje, što možemo videti na prvoj, a onda i na još nekoliko fotografija kasnije. Za plažu, Džesika bira laganu, letnju haljinicu, teget nijanse za interesantnim šarama. U "boho" stilu bira i lep šešir, ali i naočare za sunce okruglog oblika, koji odlično pristaje njenom mršavijem licu.

Tople noći na Mikonosu inspirisale su je da se drži crnih i jednostvnijih, a opet elegantnih kombinacija. Tako, Džesika je jedno veče birala komplet koji se sastoji iz majičice i duge suknje, dok je neko naredno veče ostala pri crnoj svilenkastoj haljini. Nije izostavila ni da pokaže po koju fotografiju sa dnevnih i večernjih žurki, pa možemo da zaključimo da ona zna kako da se provede na letovanju.

No, to nije sve. Svojim pratiocima je napisala i šta treba da se obavezno radi na Mikonosu. Ovo su njena tri favorita:

1. Klubovi na plaži: Ima toliko lepih plaža i klubova na plaži na ostrvu.

2. Iznajmljivanje čamaca i brodića: Glumica navodi i da su iznajmili brodiće sa vodičima i obilazili obližnja mesta Paros i Antiparos, Rhinea i Delos

3. Vodeni sportovi: Kako kaže, Na "Super Paradise" plaži, mogu se naći razne zanimacije, a naročito ako ste ljubitelj vodenih sportova. "Možete isprobati toliko različitih aktivnosti - deca (i tate) su išla na tubing i bilo je epsko", kako navodi u opisu objave.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kapetan Dimitris Giovanos pozdravlja naš portal i to na srpskom jeziku!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota