• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara je obukla najlepšu svilenu haljinu koju smo ikada videli: U njoj se svaka žena oseća gospodski

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara je sinonim za "tihi luksuz"

  • 0

Ko kaže da samo ljudi iz sveta umetnosti i sporta najbolje predstavljaju našu državu u svetu? Tamara Kalinić je dokaz da "moda vrišti", čak i kada je odabir stila "tihi luksuz", te brend koji je izgradila govori sam za sebe. Ona je trendseterka, "it" devojka u doba kada je taj pojam skoro izumreo zbog prerarano i preterano smenjivanih trendova koje svaka žena slepo prati, i retko koja se izdvaja.

Ona je mag mode i redovno opravdava tu titulu. Ovaj put podelila je na svom "Instagram" profilu kombinaciju koja nas je neodoljivo podsetila na scenu iz filma "Turista", kada Anđelina Džoli, u svilenoj haljini srebrnog tona, stoji na balkonu, dok joj s leđa prilazi Džoni Dep. Kultna haljina, kultna scena.

Tamara je srebrnkastu svilenu toaletu, bez rukava, uparila sa torbicom iste nijase, ali je svoju kreativnost pokazala pri odabiru obuće i aksesoara - pomešavši srebrni i zlatni nakit.

Bili smo prilično iznenađeni i kada smo spustili pogled na njena stopala, ugledavši luksuzne "Hermes" ravne papuče. Kalinić je ovim potezom pokazala da je dovoljan jedan komad u autfitu koji donosi elegantnu notu, a ostale možemo prilagoditi udobnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Moćna Srpkinja sva u crnom stigla na gala događaj na kom su i Đokovići

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota