• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga Danilović se slikala sa dečkom i pokazala bukvalno savršenu haljinu: Otmena i elegantna, a tako nosiva

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska teniserka u srećnoj je vezi sa slovenačkim fudbalskim golmanom

  • 0

Leto je pravo vreme da ga provedemo sa dragim ljudima organizujući razne događaje. Tako je srpska teniserka Olga Danilović objavila na svom Instagram nalogu fotografiju sa jačom polovinom, slovenačkim fudbalskim golmanom Jan Oblakom.

Predivnu haljinu je obukla naša Olga - bela haljina koja je prorezana sa strane pa bi neko izdaleka pomislio da su u pitanju top-majica i suknja. Haljina je dužine ispod kolena, što ovoj 23-godišnjoj devojci prelepo stoji, a same ivice ove haljine su "obojene" roze bojom, tek toliko da dobije na dodatnoj eleganciji. Ima tanke bretele, dok se pri dnu haljine nalaze gusti cvetovi iste boje kao rub haljine. Sandale je uklopila sa bojom cvetova, dok je kada je reč o frizuri, bilo sasvim dovoljno da kosu veže u nizak rep.

Pored nje, držeći je za ruku i sa osmehom na licu baš kao i Olga, držao ju je Jan, u elegantnom sivom odelu, klasičnom belom košuljom i svetlo-plavim mokasinama.

Lokacija nije poznata, ali je evidentno da su prisustvovali nekoj svečanosti, zaključujući po njihovim odevnim kombinacijama.

Sve je za najvišu ocenu!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Olga se seksi plesom zabavlja u karantinu: Danilovićeva đuskala uz hit pesmu devedesetih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota