• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Praktična žena" pokazala svoju fit liniju, ali i pirsing koji je vešto skrivala: Pohvale se same ređaju

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka pokazala kako zna da uživa uz plavo more i vrele dane

  • 0

Voditeljka čuvene emisije "Prakrična žena", sa čijim se imenom i sama upoređuje, Nataša Pavlović, još jednom je pokazala kako ume da odmor na moru iskoristi na maksimalan užitak.

Njene nove fotografije osvojile su "Instagram" i onih koji je prate, ali i onih koji će je posl njih zapratiti. Pokazala se kako sa osmehom spontano pozira u bistroj, tirkiznoplavoj vodi, dok na sebi ima kupaći neprolaznog modela.

Naime, Nataša je obukla crni kupaći kostiml, koji se nosi bez bretela. Gornji deo prati odlično liniju dekoltea, a karnerići u dva reda tu su da ovaj model učine zanimljivijim.

Dame često biraju ovakav model i to u crnoj boji, kao što to čini i voditeljka. Ono što je "praktično" kod ovog kupaćeg je i to, da svakoj dami može dobro pristajati.

Voditeljka je ponovo pokazala i pirsing koji ima već duže vreme u pupku. Naravno, vešto ga skiva od kamera kad nije sezona i kada se pretvori u "praktičnu ženu" za televiziju. Dok na svojim mrežama, ona dopušta da publika upozna njenu, čini se, vrlo zabavnu ličnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Supruga predsednika Tamara Vučić u modernom belom kompletu u poseti afričkim zemljama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota