• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žene fudbalera "zbačene s trona"?: Da li su žene menadžera ovih svetskih klubova lepše, procenite sami

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li njihov izgled nadmašuje dobro poznate "lepše polovine"?

  • 0
Georgina Rodrigez i Karla Pereira Foto: Instagram/georginagio/carla.pereyra15

Žene velikih fudbalskih zvezda pokupile su tračak njihove slave i ponosno stoje uz svoje uspešne muževe. I sasvim je normalno da i one budu u pažnji sveta, jer mnoge zanima ko je dama koja je tu kada se završi važna utakmica, ali i sa kojom se neki fdbaler skrasi i ima porodicu.

No, sada se polako pažnja preusmerava na druge dame u sferi fudbala i čini se da zbog ovih fotografija publika je stopirala famu oko žena fudbalera. Naime, ove tri dame udate su za menadžere nekih od najvećih fudbalskih klubova, a njihova prirodna lepota osvojila je srca ljubitelja sportova. Upravo zbog toga, vodi se debata - ko je lepši?

Iako je lepota subjektivna, objektivno možemo reći da su ove žene lepog stasa i držanja i zaista pravo osveženje u svetu koji juriša ka trendovima fizičkog izgleda. No, ostavićemo to na vama da presudite i date svoje mišljenje da li su ove žene "lepše".

1. Lorena Bernal, Arsenal

Lorena Bernal, supruga menadžera Arsenala i bivše zvezde Evertona Mikela Artete. Govori nekoliko stranih jezika, a naporno je radila na svojoj manekenskoj i glumačkoj karijeri. Lorena je upoznala Evertona sasvim slučajno i nije ni znala čime se bavi. Šest godina su se zabavljali, pa stupili u brak u kom su dočekali troje dece .

2. Karla Perejra, Atletiko Madrid

Karla Perejra (36), koja je izgradila uspešnu karijeru u modnoj i TV industriji, započela je svoju karijeru modela kao mlada. Radila je sa modnim brendovima visokog profila, uključujući "Maks Mara" i "Alberta Ferretti", dok se takođe pojavljivala u raznim međunarodnim časopisima, uključujući "Vaniti Fer". Pored svog manekenskog i televizijskog rada, Karla je i preduzetnica koja je pokrenula sopstvene modne projekte. Karla i Dijego Simeone su počeli da se zabavljaju 2014. godine, a par sada ima dve ćerke Frančesku (sedmogodišnju) i Valentinu (4).

3. Nagore Aranburu, Bajer Leverkuzen

Španska glumica (44) nije samo supruga španske fudbalske legende Ćabija Alonsa, već je napravila i sopstvenu uspešnu karijeru u televizijskoj industriji. Zajedno imaju troje dece, piše "TheSun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nataša Lazarević je fudbalski sudija na utakmicama muških klubova

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota