• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sindi u video-klipu pokazala lice izbliza, usledili nemilosrdni komentari: "Baš si ostarila, sredi te bore"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima li kraja degradiranju žena?

  • 1
Sindi Kraford Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sindi Kraford važila je za jednu od najlepših žena sveta. Unikatnim crtama lica i fizičkim atributima koji su "odudarali" od standardnih manekenskih normi, utabala je svoj put ka tituli supermodela.

"Bejbi Džia", kako su je zvali zbog neverovatne sličnosti sa tragično preminulim supermodelom Džijom Karandži, sada je zrela žena koja jednako pleni svojom lepotom, a ako je suditi po estetici njenog lica - diva preferira da stari prirodnim putem i estetske operacije joj nisu "pomoćna ruka".

Međutim, čini se "da se narodu ne može ugoditi". Znate već, dobra stara poslovica koja jasno oslikava licemerstvo društva, pogotovo kada je u pitanju jedna žena.

Sindi je za poznatu kozmetičku marku snimila video-tutorijal u kojem daje savete za "usne iz devedesetih godina", aludirajući na kontrast između tamne olovke za usne i svetlije nijanse ruža - u tonovima približnim boji kože, a komentari su degradirajući.

@allure #CindyCrawford's 90's beauty #liptutorial is just what we needed to see today 😍 The icon has graced magazine covers and billboards around the world, so of course we're taking beauty advice from one of the most legendary supermodels. See her full #90sbeauty routine at the link-in bio. #lipcombo #liptutorial #90saesthetic ♬ original sound - Allure

"Mogla bi da ispegla te bore", "baš je ostarila", "tek sad izbliza vidim koliko joj je suva koža", "izgleda starije nego što jeste" .... niz je neprekidan i postavlja pitanje "dokle?".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prelepa Sindi Kraford bez šminke u sauni pleni lepotom i krajem šeste decenije života

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • AlexRa

    25. avgust 2024. | 15:07

    Zaista strašno! Prvo-žena ima brdo godina, blizu sedamdeset ako se ne varam, a i dalje je prelepa! Drugo-ti bezmozgovići bi prvo trebali malo da se raspitaju... Ona je pre nekog vremena, 10-15god možda, ne sećam se tačno, sa suprugom imala strašnu saobraćajnu nesreću, posle čega su joj jedva sastavili lice...imala je brdo rekonstruktivnih operacija, zamalo ostala bez usne... Ako mislite da posle takvih životnih iskustava ljudi prvenstveno misle na izgled i idu pod nož zbog istog, onda se debelo varate!!! Sramota za komentare! Bitno da su ove plastičare lepe?! Šatro... Uvesti pod hitno reciklažna groblja za te i takve! Došli divlji da isteraju pitome, lepo kaže naš narod... Sramota.

    Podelite komentar