• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska Nikol Kidman oduševila Sarajevo svojim izgledom: U ovoj haljini može pravo u Holivud

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zašto ćemo zauvek obožavati šljokice!

  • 3
Jelena Đokić Foto: Sarajevo Film Festival

Svetlucave siluete su se odmah nakon Kana preselile u Sarajevo! Kejt Blančet, Ema Stoun, Demi Mur, Karla Bruni, Eva Longorija sa kanskog crvenog tepiha u Sarajevu dobijaju konkurenciju - našu glumicu Jelenu Đokić.

Boris Isaković i Jelena Đokić prošetali su crvenim tepihom na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu. Ovaj glumački tandem pojavio se kao deo ekipe filma "Svemu dođe kraj" Rajka Grlića. Nešto pre njih prodefilovala je i Meg Rajan.

Glumica koju mnogi nazivaju srpskom Nikol Kidman plenila je prirodnom lepotom. Ona je izgledala kao diva u haljini raskošno ukrašenoj šljokicama, stvarajući elegantnu, ali jednostavnu siluetu. Srebrna haljina, hladnog tona savršeno je pristajala njenoj riđoj, vatrenoj kosi i svetloj puti.

Obline su se isticale u pripijenoj haljini, ali kroj joj je i dalje omogućavao da se sa lakoćom prošeta crvenim tepihom. Povremeno bi se zaustavila da je fotografišu, smešeći se raskošnim osmehom.

Nije puno eksperimentisala sa detaljima, jer su haljina, frizura i šminka govorile same za sebe.

Sjaj diskova na haljini poigravao se svetlom, što je jedan od razloga zašto ih zauvek volimo i zašto neće nikada izaći id mode. One privlače pažnju! A ako izaberete odgovarajući kroj, nesumnjivo je da ćete biti zvezda večeri.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Meg Rajan na crvenom tepihu Sarajevo film festivala

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Bhm

    21. avgust 2024. | 10:08

    Ovaj Boris stalno glumi neke Srbe koje ocrni na najgori mačin kao i ona njegova ženica lepotica koje u Sarajevu obozavaju jer su kao bracni par drzurni pljuvaci Srbije i Srba nrsto poput Karanovićke,Duricka i Trifunovića...da ti se zivot smuči kad ih vidis kako im se keze i uvlače...

    Podelite komentar

  • Hm

    21. avgust 2024. | 10:20

    Nije ona K on Kidman.

    Podelite komentar