• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li Kim Kardašijan kreće skandaloznim stopama žene Kanjea Vesta: "Kimberli, šta je ovo?"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva sata spremanja za ovakvo pojavljivanje razočarava fanove

  • 0
Kim Kardashian Foto: Profimedia/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA

Kim Kardašijan već dugo važi za trendseterku na svetskoj sceni, počevši od promovisanja figure peščanog sata, bacivši u senku dugo popularnu vitku liniju top modela, pa sve do vladavine njud zemljanih boja u stilu.

Njen život prati se pažljivo već godinama, kako kroz ceo rijaliti porodice Kardašijan, tako i privatni ljubavni život. Kada se razvela od Kanjea Vesta, svi su pomno pratili hoće li se pomiriti i da li će neko nov doći na mesto partnera. Kanje, nakon javne patnje za ženom sa kojom je bio u braku osam godina i sa kojom je osnovao porodicu, pisao je dugo kako je "izgubio kraljicu", pa su se provlačili i njegovi drugi pokušaji da je vrati, kupivši kuću blizu njene i slično. Ali, očigledno je taktika brzo promenjena.

Kanje je 2022. ponovo stupio u brak sa do tada anonimnom Bjankom Censori, koja je likom i lepotom podsećala na Kim. Međutim, Kanje je prestao da daje intervjue i Holivud zbog mnogih skandala i kontroverznih situacija pokušava već dugo da ga izbriše sa liste poznatih, ali on i dalje "pluta" dobijajući medijsku pažnju kada se pojavi u novim, neočekivanim izdanjima. U vrtlog svojih ideja uvukao je i Bjanku, nekada sasvim običnu devojku, za koju su svi ubeđeni da je on oblači i diktira njeno ponašanje.

Bjanka je u samom početku i stilom podsećala na Kim, što je fanovima bio znak da Kanje sebi "stvara novu verziju bivše supruge", međutim to je ubrzo krenulo silaznom putanjom, kada je češće izlazila u skroz providnoj odeći, bosa kao i Kanje, a u skorije vreme i skoro gotovo naga.

Na poslednjim fotografijama sa "Instagrama" Kim Kardašijan je objavila galeriju "spontanih" slika kako izlazi iz automobila sa svojim fotografom. Ali, ono što je fanove razočaralo jeste njen stajling, koji po svemu sudeći liči na Bjankin stil - bele helanke, poput hulahopki, bele gaće i majica na bretele. Obula je papuče sa visokom petom i kosu sredila u "mokrom stilu".

Kako njeni pratioci dugo već nemaju "dlake na jeziku" i nemaju problem da pohvale njene kampanje, ali i da oštro kritikuju ono što je "promašaj", tako su se oslobodili i za ovu objavu.

Prvenstveno, zvezda poput nje se doteruje često i do dva sata za obično pojavljivanje u javnosti - izlazak iz automobila. Ali dva sata sređivanja za - ovo? Malo je reći da je ovo korak nazad za trend-seterku.

"Kimberli, šta je ovo?"; "Muka mi je od ovih hulahopki providnih preko gaća. To nije moda, stil i trend"; "Zar kopiraš projekat bivšeg supruga?", i slični komentari ređaju se i dalje.

I, sada se samo pitanje nameće: Da li je ovo poruka Kim Kardašijan da ona "bolje iznese kreacije nove žene Kanje Vesta"?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota