• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Janković podelila prizore sa snimanja nove sezone serije "Ubice mog oca": I Vuk Kostić tu, na radost žena

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku je snimanje sedme sezone serije koja je zarazila mnoge

  • 0
Nina Janković i Vuk Kostić Foto: Instagram/janxnina

Domaća kriminalistička TV serija "Ubice mog oca", od kada je počela da se emituje 2016. godine, osvojila je srca publike. Iste godine o njenom kvalitetu posvedočile su i nagrade - Zlatna antena za najbolju seriju, najbolju režiju i najboljeg glavnog glumca; naredne godine nagrađena je za najbolji scenario i najbolju mušku ulogu, a početak snimanja čak sedme sezone govori jakoj vezi gledalaca i likova. Nina Janković, koja u seriji tumači lik forenzičarke Jelene, nedavno je svojom objavom na "Instagramu" obradovala sve fanove i najavila snimanje sedme sezone.

Nina je pozirala sa kolegom Vukom Kostićem, glavnim junakom serije - Aleksandrom Jakovljevićem, inspektorom iz Odeljenja za krvne delikte i njenim emotivnim partnerom u seriji, a podelila je i nekoliko scena sa samog snimanja.

Glumica je blistala u bluzi boje breskve, koja je odlično pristajala njenom temu, a naočare forenzičarke Jelene još su više isticale lepotu njenog lika.

Nina je snimila i "koferče" forenzičarke Jelene, sa svim potrebnim rekvizitima, što znači da je i dalje aktivna u seriji, a na sreću svih žena, tu je i Vuk Kostić, figura detektiva koja se pamti.

Nova sezona se snima u Beograd, njegovoj okolini i Pančevu, a kako je se likovi snaći u svojim emotivnim previranjima, kao i bez šefa Marjanovića, ostaje da vidimo.

Završetak snimanja planiran je u prvoj polovini novembra.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tika Stanić o ljubavi prema glumi i četvrtoj sezoni "Ubica"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota