• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Više ne izgleda ovako: Bila je san svakog muškarca 90-ih, a onda se povukla iz javnosti, otkrila i zašto

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lara Flin Bojl dugo nismo priliku da vidimo na javnom događaju

  • 0
Lara Flynn Boyle, Lara Flin Bojl Lara Flin Bojl; Foto: Profimedia

Američka glumica Lara Flin Bojl se ne pojavljuje često u javnosti. Glumicu dugo niko nije uspeo da uslika jer se tako pažljivo skrivala od pogleda obožavalaca. Ipak, nije ona "bežala" od njih jer je želela da se odmori, već je za to imala valjani razlog.

Naime, ona se pre dve godine podvrgla estetskim zahvatima posle kojih joj je lice bilo izobličeno tim korekcijama, što je bio razlog njenog nepojavljivanja u javnosti - čekala je da spadnu otoci. Ipak, Lara se vratila na posao, pa je dala i intervju za "People" u kojem je progovorila o tome zašto je dugo nismo videli.

- Ja se nikada nisam mislila povući. Kada bih se osećala loše, nisam htela to da priznam i nisam to pokazivala. Mama je znala da mi šalje članke o glumicama koje su isto loše prošle u industriji - rekla je ona pre dve godine, dodajući da se isto tako plašila i korone koja je tada još uvek bila "aktuelna", kao i da je htela da provodi više vremena sa svojim suprugom.

Podsetimo, Lari je popularnost i slavu donela uloga u seriji "Tvin Piks". Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Done i svi su odmah primetili plavooku glumicu koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput "Ljudi u crnom" i "Sreća", ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Done. Tokom snimanja "Tvin Piksa", bila je u vezi s Kajlom Meklanom i zbog njihove veze čak su menjali i scenario.

U medijima se više pisalo o njenu ljubavnom životu i estetskim zahvatima.

Početkom 2000-tih na njen šarm i lepotu pao je i Džek Nikolson, a posle ovog ljubavnog kraha, glumica je postala zavisna o estetskim zahvatima koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom. Glumica se nije mogla nositi s prirodnim procesom starenja i pokušala ga je usporiti, ali efekt je bio sasvim suprotan.

Estetski hirurzi kažu da je glumica operisala nos i preterala s filerima koje još uvek koristi i koji su joj izobličili lice, piše "People".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Meg Rajan na crvenom tepihu Sarajevo film festivala

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota