• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danica Maksimović gazi osmu deceniju kao prava diva: Na Filmske susrete u Nišu donela sjaj i glamur

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveni karmn postao je njen zaštitni znak

  • 1
Žarko Laušević knjiga promocija Padre idiot Foto: ATA Images

Glumica i javna ličnost kojoj se mnogi dive pre svega na damskom držanju, a onda i na vedrom duhu, jeste Danica Maksimović. 

Njene odevne kombinacije ne mogu da vas ostave bez inspisracije i jedna je od osoba koje šarene i nešto zahtevnije komade odeće može da iznese nonšalantno.

Glumica se pojavila i održala govor na 59. festivalu Filmski susreti u Nišu, a kada je stala na binu, pokupila je pažnju svih prisutnih. Nosila je elegantnu, a opet zanimljivu kombinaciju, koja možda i nije za svaku damu i ne može je svaka žena učiniti pravom za ovakvu priliku.

Sa njenom dobro poznatom frizurom i naočarima koje se čini da ova dama ima u svim bojama, pokazala je kako joj odlično pristaje kombinacija bele, bež i  zlatne.

Odabrala je komplet koji se sastoji od svilenih pantalona bež nijanse sa zlatnim detaljima na nogavicama. U istom stilu, urađen je i ogrtač, a kao savršena "baza" za ove komade, odabrala je elegantnu majicu, koja se presijava na zlatno.

Njen crveni karmin postao je zaštitni znak njenog lika, a kao i obično, ukrasila je ovo izdanje zanimljivim i upadljivim nakitom.

Danica je ta koja je zvanično proglasila festival otvorenim, a to smo imali prilike da vidimo i na snimku koji je objavio zvaničan profil festivala.

Ana Franić zabeležila je trenutak kada su Danica i ona iza scene aplaudirale Svetozaru Cvetkoviću za osvojenu nagradu. Danica je podelila na snimku za Anine pratioce i jedan simpatičan detalj.

- Sa Cveletom sam snimila prvu erotsku scenu - navodi Danica.

Svojevremeno je o tome govorio i Cvele i ovako opisao ovu divu kao koleginicu:

- Danica je moja prva partnerka na filmu, moja prva ljubav na filmu, moja prva erotska scena na filmu, moja prva smrt na filmu, moje prvo iskustvo sa igranim filmom, dakle moj prvi film - rekao je svojevremeno za "Kurir".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Meg Rajan: Drago mi je što sam u Sarajevu nakon 20 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Meri

    26. avgust 2024. | 15:57

    Hvala Bogu, da neka od starijih glumica izgleda svetski!

    Podelite komentar