• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Žena-mačka" danas ima 82 godine, a ovako je izgledala pre milionskih operacija: Neprepoznatljiva mlada mama

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podvrgla se nebrojenom nizu plastičnih operacija, kako bi izgledala mladoliko za muža, a on se razveo jer više nije mogao da je prepozna

  • 0
Jocelyn Wildenstein Foto:

Švajcarskinja Džoselin Vildenštajn postala je poznata širom sveta po svojim plastičnim operacijama koje su u potpunosti izmenile njen izgled i zbog kojeg je dobila i nadimak "žena-mačka", nakon što su njene crte lica sve više podsećale na lik ove životinje.

Danas 82-godišnjakinja, koja je potrošila tokom života ogromne svote novca na plastičnu hirurgiju, nedavno je otkrila po prvi put kako je zapravo izgledala u mladosti, mnogo pre svih intervencija i rezultat koji joj je na kraju doneo ovaj, ne baš laskavi, nadimak.

Podelivši na svom "Instagram" nalogu fotografiju uz potpis: "Srećan rođendan mojoj prelepoj ćerki Dajan Vildenštajn", mnogi su ostali zatečeni lepotom lica Džoselin kao mlade mame, davno pre nego što se pretvorila u "ženu-mačku". Ljudi širom sveta ostali su fascinirani danas neprepoznatljivom mamom dvoje dece, koja na fotografiji izgleda kao holivudska diva iz 70-ih godina, sa prelepom plavom kosom i glamuroznom šminkom, nasmejana i u savršenoj pozi sa ćerkom Dajanom u krilu.

Džoselin se odlučila na prvu plastičnu operaciju podizanja očnih kapaka još davne 1978. godine. Ona i njen bivši suprug Alek Vildenštajn zajedno su se operisali godinu dana nakon što su se venčali, ali je ona, navodno, nastavila da se podvrgava procedurama i zatezanju lica, zašto što je, kako je tvrdila kasnije, njen suprug "mrzeo da bude sa starim ljudima“.

Već posle nekoliko operacija tokom godina, Džoselinino lice donelo joj je nadimak "žena-mačka".

- Ris ima savršene oči. A ako vam pokažem slike moje bake, videćete slične mačje oči i visoke jagodice - izjavila je više puta tokom godina, kako prenosi "Mirror", tvrdeći da zapravo nije imala previše plastičnih operacija, već da je u pitanju njeno "švajcarsko nasleđe", osim što priznaje da je imala samo jednu operaciju vrednu više miliona dolara kako bi dodatno učinila svoje oči "mačkastim".

Džoselin i Alek su bili zajedno u braku skoro 20 godina, tokom kojih su dobili sina Aleka i ćerku Dajan. Džoselin se jednom prilikom pohvalila da su kao par trošili oko milion dolara svakog meseca na svoj raskošan način života. Porodica je delovala zadovoljno - sve dok Alek nije podneo zahtev za razvod braka u aprilu 1997.

Iako je retko davala intervjue i nastavila da živi povučenim životom, prošlog leta se ipak oglasila tvrdeći da je ostala "švorc" i da nije imala nikakva primanja osam godina nakon što joj je porodica njenog bivšeg muža "zavrnula slavinu" na isplatu novca koju je obezbedila zahvaljujući razvodu.  Ona je tada, tvrdeći da joj je suprug neveran, dobila 2,5 milijardi dolara u nagodbi, sa 100 miliona dodeljenih za svaku godinu nakon razlaza.

Zapravo, u tadašnjem intervjuu za "The Sunday Times" iz juna 2023. godine, ona je tvrdila da je Alek, koji je umro 2008. godine, pokušao da okrivi nju za njihov neuspeli brak, rekavši da više ne prepoznaje svoju ženu zbog njenih učestalih i velikih plastičnih operacija.

Džoslin, koja je danas poznata isključivo po svojim plastičnim operacijama, iako se mnogima njena fotografija iz prošlosti izuzetno dopala, ipak je isključila komentare na sve svoje objave.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mihajlo Pavić je bio štićenik Zvečanske, sada u ulozi edukatora pomaže mladima da stvore budućnost

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota