• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelina Džoli i u kišnom kaputu izgleda kao da je spremna za modnu pistu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena glumica uslikana na aerodromu kada je stigla u Veneciju na 81. Međunarodni filmski festival.

  • 0
Andželina Džoli Angelina Jolie Foto: Profimedia/SplashNews.com

Anđelina Džoli je stigla u Italiju, ali ne na letnji odmor. Ona je, kao i mnogi glumci sa A liste tu jer počinje jesenja filmska sezona na Venecijanskom filmskom festivalu 2024.

Prelepa holivuska glumica doputovala je u elegantnom sakou kratkih rukava koji je čvrsto opasala oko struka. Njena jakna imala je sve karakteristike tipičnog jesenskog komada, od siluete sa duplim kopčanjem do crnih dugmadi. Izvezena pčela i inicijali blizu kuka otkrivaju njenog tvorca - Kristijana Diora, naravno.

Andželina Džoli Angelina Jolie Foto: Profimedia/SplashNews.com/JO

Ispod, Džoli je obukla crnu maksi haljinu koja je blago virila ispod kaputa. Izgled je dopunila sa crnim čizmama na petu i jednostavnom i skromnom šminkom. Kosa boje meda, puštena da pada ravno  izgledala je kao da je nekoliko nijansi svetlija nego poslednji put kada je viđena na crvenom tepihu tokom dodele nagrada Toni u junu.

Sledećih nekoliko dana (i meseci, zaista) sigurno će biti veliki za Džoli koja glumi opersku pevačicu Mariju Kalas u biografskom filmu o Pablo Larainu "Marija". Sigurno je da je glumica planirala nešto nezaboravno za svoj prvi izlazak na crveni tepih tokom promocije filma na Venecijanskog filmskog festivala koja će biti kasnije ove nedelje.

Džoli je počela da snima Mariju prošle godine, a u međuvremenu je primećena na ulicama Pariza kao oličenje eklektične mode legendarne dive iz 1970-ih. Biografski film, koji prati poslednje dane života Kalasove u Parizu, već dobija priznanje kritičara i sigurno će postaviti Džoli na dobru poziciju u borbi za najbolju glumicu na Oskaru.

Prema Larainovim rečima, glumica je naučila ritam pevanja Kalasove slušajući operu preko slušalica.

- Džolijeva je započela sopstvenu obuku, koja je ukupno trajala više od šest meseci — i rezultirala je definitivnim, krunskim, ponekad zapanjujućim učinkom - rekao je režiser nedavno za Vaniti Fair.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota