• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepša žena na svetu prošetala goli trudnički stomak: Rijana uticala na sve trudnice da se ne odriču stila

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad opušteniji izdanje i nikad iskreniji osmeh!

  • 0
Margot Robbie Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijana je postavila nove modne standarde kada je su pitanju moda i trudnoća i tako otvorila vrata slobode kakvu ranije žene u drugom stanju nisu uživale.

Odbacila je široku garderobu, haljine bez kroja i ravnu obućui odlučila da se oblači ona kako zaista želi. A svet je, iznenađujuće, to oberučke prihvatio.

Nakon nje to je činila Hejli Biber, a sada i Margo Robi.

Trudna australijska glumica Margo Robi (34) uživa na odmoru na Sardiniji sa suprugom Tomom Akerlijem, a najnovije paparaco fotografije pokazuju da je par sve bliži tome da se ostvari u ulozi roditelja.

Zvezda filma "Barbi" Margo Robi i njen dugogodišnji muž Tom Akerli uslikani su na letovanju na ostrvu Sardinija, a buduća mama je pokazala svoj poveći trudnički stomak u beloj košulji koja je otkrivala stomak. Košulju je ukombinovala sa crnim lepršavim pantalonama, a letnje izdanje upotpunila je crnom torbom, dok se od sunca sakrila "bucket hat-om".

Nju nismo puno viđali otkako je objavila vesti o trudnoći, ali dovoljno nam je ovo pojavljivanje da shvatimo da ni od nje ne očekujemo nešto drugačiji stil od onog na kog smo navikli.

Na važnost toga nas je tokom prve trudnoće podsetila Rijana.

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice". Žao mi je, previše mi je zabavno da se doterujem. Neću dopustiti da taj deo mene nestane samo zato što se moje telo menja - rekla je Rijana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ispali stomaci, tilovi sa mature: Glumice na crvenom tepihu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota