• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalna transformacija mlade iz Uzbekistana: "Kako je ovo ista osoba?"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki detalj na mestu i glamur na nivou

  • 0

Šminkeri teže da svoje veštine dovedu do savršenstva i često nam snimcima svog umeća dokažu koliko je velika moć šminke. Neke transformacije ma koliko su neverovatne, ipak su za svaki aplauz šminkerima koji nečije lice koriste kao platno za svoj rad.

Nedavno, na mrežama se pojavio snimak jedne mlade iz Uzbekistana, koja je otišla na svoj termin u kozmetički salon, gde se pripremala za svoj veliki dan.

Na početku videa vidimo nju bez trunke šminke, sa povećim obrvama i spremnu za transformaciju. Ubrzo, video pokazuje rezultate šminkanja, gde je svaki detalj na mestu. Ne samo da zbog šminke izgleda i više nego spremna za svoje venčanje, već je i frizura doprinela ovoj "vau" promeni.

Obukla je svoju venčanicu, satkanu od srebrnih cirkona i sitno ušivenih detalja, sa glamuroznim velom i dala kameri blagi osmeh.

Komentari su pored pohvala za šminkera čije je delo usrećilo mladu, skrenuli pažnju i na to koliko je "teško poverovati" u ovaj efekat šminke.

- Kako je ovo ista osoba? - piše u nekoliko komentara ispod videa na mreži "X".

Drugi su se našalili i rekli da "ne treba verovati ženi koja nosi šminku", no to treba tumačiti ipak kao pohvalu nečijeg umeća, ne kao uvredu upućenu mladi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota